Domů Prodané zboží prodejce Čaki Naušnice - měď - korál

Měděné naušnice z korálu a mědi

Naušnice ve tvaru  kuličky  zasazené v mědi, patinované.

Velikost: průměr 10 mm

Háčky: patinované z chirurgické oceli, vlastní výroba, bezpečnostní zapínání.

Lehce patinováno, leštěno.

Korál je silným ochranným kamenem (kosterním pozůstatkem).  Chrání před nehodami, projevy násilí, otravou, lupiči, posedlostí a neplodností (především u žen). Korál pochází ze dvou řeckých slov "dcera moře". Způsobuje u svého majitele vnitřní změny. Vyhání pošetilost, nervozitu, strach, depresi, vražedné myšlenky, paniku a noční můry. Dodává rozumu, prozíravosti, odvahy a moudrosti. Vyvolává klidný spánek a zahání rozrušující sny. Je-li věnován dítěti jako dar. zajistí jeho budoucí zdraví.Též zajišťuje dítěti silnou ochranu. Přitahuje lásku a štěstí.

Léčebné využití: reguluje menstruační výtok, ostraňuje poruchy trávení, veškeré bolesti trávicího ústrojí, oční potíže. Zastavuje krvácení.

imageimageimageimageimageimage
Korál v mědi

Akvamarín v mědi
V dešti -avanturin
V dešti -tyrkenit

 

 

 

 

 


------------------------------------------------------

Léčebná měď - lékaři zjistili, že kysličníky mědi ničí okamžitě bakterie a viry. Již ve středověku si lidé všimli, že ten, kdo nosil měděný prsten nebo náramek, nebo prostě něco měděného          na kůži  ,byl podstatně  odolnější proti  virovým      a bakteriálním nemocem. Ten, kdo pil např. z měděnéo nebo stříbrného poháru, nikdy neonemocněl průjmovými onemocními. Měď a její kysličníky zastavují záněty - bolesti zad, kloubů a pod. Tohoto jevu začíná  využívat i moderní medicína.

A mohu potvrdit, že za dobu co podnikáme, což je přes 22  let, se naši stálí zákazníci k nám stále vracejí, protože mohou potvrdit toto rčení.

Můžete to také vyzkoušet..........

 

V dešti - tygří očko


Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
měď
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
akvamarín
,
tygří oko
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Čaki
Katalogové č.: 6049769
Vloženo: 19.2.2015
Menu
--