Domů Prodané zboží prodejce AllyCraft Náušnice s citrínem

Jemné jednoduché náušnice s kuličkou z polodrahokamu citrín.

Uzavíratelní zapínání i nýtek jsou z chirurgické oceli 316L, tedy té nejvyšší kvality.

Délka vč. zapínání 2,8 cm.

Citrín podporuje rozhodnost a umožňuje odplavit veškeré strachy, aby mohlo být přijato to dobré, co je na životní cestě každého. To rovněž přináší radost, potěšení a lásku k sobě samému. Tento krystal přináší bohatství, hojnost a prosperitu. Pomáhá najít duševní a emoční rovnováhu a otevřít mysl novým podnětům a příležitostem. Povzbuzuje intuici a jasnost myšlení a podněcuje kreativní myšlení, představivost a tvořivost.

Citrín zvyšuje sebeúctu a vnitřní sílu. Také zesiluje pocity a vnímání v sexuální oblasti a dodává na smyslnosti. Probouzí pozitivní vyzařování a eliminuje všechny strachy a obavy způsobené vlivem ostatních lidí a okolí. Odstraňuje noční můry a odhání zlé sny. Citrín poskytuje nadhled, pozitivní náladu a pohled na svět a zvyšuje životní energii a chuť do všech aktivit.

Přináší štěstí každému, kdo jej vlastní. Pohlcuje a rozptyluje negativní energie, které omezují přívaly štěstí, radosti a blahobytu.

BOX CHO 11

Barvy:
Styl:
městský
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
citrín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 21.8.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: AllyCraft
Katalogové č.: 9391025
Vloženo: 14.3.2018
Menu
--