Domů Prodané zboží prodejce Madeforbaby Nažehlovací obrázky- Medvídci - 4 ks

PROSÍM ČTĚTE POZORNĚ NÁSLEDUJÍCÍ INFORMACE

Nádherné vintage obrázky plyšových medvídků.

Cena za 4 obrázky. Rozměr jednoho obrázku cca: 9,5 x 9,5 cm.

Obecné informace:

Originální nažehlovací obrázky, které můžete nažehlit téměř na cokoliv - na bavlnu, sklo, kov, dřevo, papír, kůži, polymerové hmoty - fimo....možnosti jsou neomezené.

Můžete je aplikovat na polštáře, bytový textil, oblečení - trička, šaty, boty, čepice, papír - využití při scrapbookingu, polymerové hmoty - pro výrobky z fima apod, dřevo - obrázky, rámečky, šperkovnice, sklo - na talíře,mísy, hrnky, porcelán.....pravou kůži - zdobit  tak tašky, pásky, rukavice....

Obrázek obdržíte na speciálním papíře z kterého se nažehlením přenese na podklad. Na podkladu vypadá pak jako natištěný, malba - zaleží na podkladu.

Lze šetrné ruční praní, omývat, barva se neslupuje, nepraská... POZOR: Nejlepšího výsledku co se týče sytosti barev dosáhnete při aplikaci na světle povrchy. Nelze aplikovat na tmavší povrchy. Barva podkladu ovlivňuje i výslednou barvu nažehleného obrázku.

V tomto případě můžeme z tohoto motivu vyrobit textilni nažehlovačku, kterou lze poté aplikovat na jakoukoli tmavou látku.

Vzory například na látce prosvítají obrázkem. Budete-li mít například světle růžovou látku s puntíky puntíky budou vidět i na obrázku.

Pozor tyto obrázky nelze používat na zakrytí děr na oděvech apod - na toto jsou vhodné naše textilní aplikace. Pokud budete mít jakékoliv otázky napište prosím.

Máte-li zájem o jiné motivy, velikosti apod napište zkusíme něco vymyslet....

Je možné zaslat návod abyste si udělali představu zdali jsou obrázky pro Vás vhodné.

POZOR: nemůžeme ručit za obrázky poškozené špatnou aplikací a nevhodnou údržbou. Obrázky jsou na domácí použití a dle čestnosti praní mohou barvy na něterých materiálech blednout.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Madeforbaby
Katalogové č.: 3659756
Vloženo: 15.3.2013
Menu
--