Domů Prodané zboží prodejce indívo Nerafinované bambucké máslo Levandule?Vanilka Abs. (100ml balení)

Za studena šlehané máslo s oblíbenou kombinací levandule a vanilky je vhodné pro všechny typy pleti.

Bambucké máslo se získává z afrického ořešáku. Je proslulé pro své hydratační vlastnosti a léčivé účinky. Organické nerafinované bambucké máslo se od rafinovaného másla liší hlavně ořechovou vůní (která může být pro někoho silnější, avšak po aplikaci na kůži se vytrácí do 20 minut), dále pak barvou, která je béžová až slonovinová a hlavně všemi svými hojivými účinky, které jsou zcela zachovány. Používá se při nejrůznějších kožních onemocněních, ekzémech, opruzeninách, suché pokožce, ztvrdlé pokožce, svědění, záděrkách a striích. Literatura též uvádí, že se bambucké máslo s úspěchem používá na vyhlazování vrásek a jemných linek pleti, na znovuobnovení syntézy kolagenu, zvýšení rovnováhy, elasticity a tónu pleti, zvyšuje jas pleti. Ošetřuje také pokožku po holení (dá se použít i při samotném holení místo pěny).

Organické kakaové máslo uklidňuje podrážděnou pokožku, zvláčňuje a výrazně zjemňuje. Díky obsahu aminokyselin používá jako stabilizátor proti oxidaci.

Mandlový olej se získává ze sladkých mandlí a jedná se o velmi jemný olej bohatý na celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se též po staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Obsahuje vitamíny, zejména vitamín E, minerální látky a nenasycené mastné kyseliny. Je vhodný pro každý typ pleti, zejména pro suchou, citlivou, slunečním zářením poškozenou pokožku. Používaný je také  na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Redukuje hloubku vrásek. Nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Vhodný k ošetření popálenin, ekzémů, lupénky, akné a hrubé kůže. Pokožce dodává  přirozenou hebkost a vláčnost. Má hojné využití v dětské kosmetice.

100% esenciální olej levandule (Lavandula angustifolia) pomáhá při nejrůznějších kožních problémech, jako jsou akné, drobná poranění či ekzémy. Chrání pokožku před množením mikroorganismů. Levandule se používá při masážích při revmatických bolestech, pro uvolnění a relaxaci svalů, též při migrénách. Je vhodná i pro nastávající maminky a děti. O levanduli se říká, že na duši nám dopřeje pocit bezpečí, klidu a jistoty. Obnovuje psychickou rovnováhu.

100% přírodní esenciální olej vanilka Absolue působí antidepresivně, pomáhá při úzkosti, nervozitě, psychickém napětí či nespavosti, působí afrodiziakálně.

INGREDIENTS: Butyrospermum parkii Butter (Organické nerafinované bambucké máslo), Theobroma cacao Seed Butter (Organické kakaové máslo), Prunus amygdalus dulcis Oil (Mandlový olej lisovaný za studena), Lavandula angustifolia Oil (100% esenciální olej levandule lékařská), Vanilla planifolia Absolue Fruit Oil (100% esenciální olej vanilka absolue).

Objem dózy: 50ml (plastová dóza s hliníkovým uzávěrem a vnitřní vložkou, opatřena etiketou se všemi potřebnými informacemi).

Použití: Jemně vmasírujte do pokožky. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Případné hrudečky nejsou na závadu.

Máslo neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.11.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6857493
Vloženo: 21.11.2013
Menu
--