Domů Prodané zboží prodejce indívo NimbAtop ~ konopí ~ aloe vera ~ neem ~ sléz

Přírodní, ručně vyráběné mýdlo s macerátem z kopřiv, olejem z konopí setého, indického buku, neemu a konopí. Mýdlo obsahuje též šťávu z aloe vera a květ slézu maurského. Unikátní složení je zaměřené na péči o problematickou a ekzematickou pleť.  Mýdlo je vhodné pro citlivou a suchou pleť. Nevysušuje.

Nejdůležitější složky:

Nimbový olej - Neem má nezastupitelnou a důležitou roli v ajurvédské madicíně již po několik staletí. Jedná se snad o nejlepší a nejbezpečnější variantu pro léčbu lupénky, ekzémů, alergické dermatitidy, akné, pásového oparu a problematické pleti. Má schopnost ničit parazity, kvasinky a bakterie a je taktéž účinný při mykózách a plísních nohou.  Vysoký obsah nenasycených mastných kyselin svým účinkem zjemňují a zvlhčují pokožku. Obsahuje speciální složky, jako jsou nimbin, nimbidin, nimbidol, gedunin, sodium nimbinate, quercetin, salannin a azadirachtin, které mají blahodárné účinky na pokožku.

Olej z indického buku - Karanja má antiseptické a insekticidní účinky. Stejně jako nimbový olej je už po staletí užíván v ajurvédské medicíně.

Macerát z kopřiv a olej z konopí má úžasný vliv na zdraví pokožky a s velikým úspěchem se  používají na léčbu řady kožních problémů projevujících se vysoušením a praskáním. Je velmi vhodný při léčbě akné, atopického ekzému, lupénky, akné a špatně se hojících ran. Pomáhá předcházet předčasným projevům stárnutí, zajišťuje pokožce přirozenou vláčnost.

Šťáva z aloe vera má antibiotické účinky a působí antisepticky.  Léčivých účinků aloe vera se využívá při ekzémech, akné, oparech, lupénce, nebo alergických reakcích. Regeneruje tkáně, hojí jizvy, působí proti volným radikálům, proti projevům stárnutí a vzniku strií. Zároveň silně hydratuje a vyživuje. Také obsahuje mimo jiné laktát hořčíku, který brání vzniku histaminu, a tudíž potlačuje alergickou reakci.

Sléz maurský se používá při atopickém ekzému i u dětí, tlumí zánětlivost, ruší svědění a obnovuje normální stav pokožky. Je také vhodný ke změkčování a hojení ran.

Nať meduňky tonizuje a zklidňuje zarudloupokožku. Meduňka je účinná proti plísním a virům.

100% přírodní esenciální oleje meduňka citronová, vetiver, levandule lékařská, gurjun dřevo, tea-tree všechny tyto olejese hojně využívají při ekzémech, akné a jiných problémech s pletí.

Mýdlo má zemitě kořeněnou vůni připomínající čerstvé dřevo.

Složení: voda, olivový olej, kokosový olej, organické bambucké máslo, mandlový olej, slunečnicový olej, ricinový olej, aloe vera šťáva, macerát z kopřiv, nimbový olej, olej z indického buku, meruňkový olej, avokádový olej, konopný olej, hydroxid sodný, 100% přírodní esenciální oleje meduňka citronová, levandule lékařská, gurjun dřevo, tea-tree, vetiver, květ slézu maurského, nať meduňky.

Mýdlo neobsahuje palmový olej.

Hmotnost: 120g

PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.10.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 2923993
Vloženo: 3.8.2012
Menu
--