Nimbový olej - jednodruhový rostlinný olej nabízíme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.
Svojí chrakteristickou vůní a vlastnostmi se vymyká ostatním známým rostlinným olejům. Obsahuje složku s názvem azadirachtin, která je velmi účinná proti mikrobům a plísním. Může se kombinovat s éterickými oleji pro ošetření podrážděné a problematické pokožky, včetně škrábanců a drobných oděrek. Taktéž výborný pomocník na ošetření a eliminaci mykózy mezi prsty. Podporuje přirozenou obranyschopnost a tradičně se v aromaterapii používá při projevech virových a bakteriálních infekcí na pokožce, například při planých neštovicích.
Složení: Azadirachta indica
Lisovaný za studena / jednodruhový.
Balení: plastová lahvička, víčko opatřeno těsnící vložkou a trhací pojistkou.
Objem: 30 ml