Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Norah...(ametyst, smaragd) náramek

Autorský výrazný náramek z cínované mědi, bezolovnatého cínu, dvou velmi krásných ametystů a fasetovaného smaragdu...

Náramek je vyroben z pevného cínovaného měděného plechu, surového a tromlovaného ametystu a broušeného šperkového smaragdu. Surový ametyst má světle lila fialovou barvu, místy přechází až k čiré, velikost je 3,2 x 2cm. Tromlovaný ametyst je sytě, tmavě fialový, velikost je 2,2cm. Smaragd je fasetovaný kabošon o velikosti1,5cm, barva je krásně, sytě zelená. Náramek má univerzální velikost - je roztahovací, vhodný spíše na štíhlou ruku - max. délka v roztažení je 18cm. Je zdoben cínový dekorem, patinován, leštěn, broušen, povrchově ošetřen. Šíře náramku je 4cm. Váha šperku je 63 gramů.

Náramek je neopakovatelný originál.


Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Ametyst udržuje rovnováhu mezi ,,vysokým" a ,,nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou.

Smaragd je kamenem úspěšné lásky. Přivolává věrnost a štěstí. Partnerské vztahy udržuje v rovnováze, uklidňuje city a zajišťuje fyzickou i duševní rovnováhu. Posiluje paměť, zvyšuje vnímavost, ovlivňuje vědomou i podvědomou mysl. Uděluje veškeré vědění minulosti, současnosti a budoucnosti. Ochraňuje před kouzly a negativitou. Podnikatelům přináší dobré obchody a zvyšuje odbyt. 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
mosaz
,
drát
Minerály a ostatní:
ametyst
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.5.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10604992
Vloženo: 28.5.2019
Menu
--