Domů Prodané zboží prodejce Mini Tonny Nove vzory na softshellove boticky II.

Softshellove boticky je mozne usit i z nasledujicich vzoru: Srnka na modré, ptáčci a květy na světle šedé. Od každé je momentálně k dispozici poslední pár - velmi žádané vzory se téměř vyprodaly ještě předtím, než je stíhám vystavit.

Designové softshellové capáčky

Capáčky jsou vhodné do šátku či nosítka. Vnejsi vrstvu tvori softshell, vnitřní vrstva může být ušita ze tří druhů podšívek:

  • Wellsoft, zaručí opravdu teplé nožky i v nízkých teplotách. Jedná se o dosti výhřevný materiál vhodný na zimu, byl úspěšně testován v nosítku i v teplotách pod 0°C. Doporucuji, pokud chcete botky predevsim do nositka.
  • biobavlněným beránkem, 100% přírodním materiálem, který hřeje více než obyčejný fleece, méně než wellsoft, jedná se o vhodnou volbu, chcete-li botičky třísezonní, od podzimu do jara a nebo take, pokud noseni stridate s kocarkem a v te nejvetsi zime budou nozky schovane jeste ve fusaku.
  • obyčejným fleesem - doporučuji pro jarní/podzimní verzi, v zimě v něm bude v nositku dětským nožkám chladno. Naopak, kupujete-li botky pouze do kocarku, tato podsivka je idealni.

Botičky dobře drží na nožce díky šněrování. Snadné obouvání zajišťuje rozšířená vrchní část. Jelikož jsou celouzavřené a svrchu dobře utěsněné (podšívka nekouká nikde ven a proto nenasákne mokro), je možné použít je i na sáňkování/bobování a k dalším zimním hrátkám nechodících dětí.

K objednávce prosím uveďte, o jakou podšívku a velikost máte zájem. Doporučuji vždy přeměřit nožku! 

Orientačně:

Vel. 10 cm - novorozenec

Vel. 11 cm - 0-6 měs.

Vel. 12 cm - 6-12 měs.

Vel. 13 cm - 12-18 měs.

Vel. 14 cm - 18+ měs.

Vzor může být na každém páru rozložen jinak.

Složení:

Zimní softshell: 100% PES,

Wellsoft: 100% PES,

Fleece: 100% PES,

Biobavlněný beránek: 100% bavlna

Údržba: Prát na 30°C, nežehlit, nepoužívat aviváž!

Parametry softshellu: Voděodolnost: 10 000 mm, Prodyšnost: 3 000 g/m2/24 hod.

Vybíráte botičky pro Vaše miminko? Mrkněte také na přebalovací podložky k opakovanému použití.

Barvy:
Určení:
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.10.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mini Tonny
Katalogové č.: 10927394
Vloženo: 6.10.2019
Menu
--