Domů Prodané zboží prodejce qetino obal na čtečku nebo tablet - Triko

Je vám už oblíbené triko malé? Má na břiše fleky od guláše nebo vám ho kamarádi propálili na večírku cigaretou? Nezoufejte, nic není ztraceno! Teď si z něj můžete nechat udělat na míru obal na čtečku nebo na tablet.

Obal ve stylu zápisníku s pevnými deskami má vnější stranu potaženou částí trička s motivem, látka je pro větší odolnost laminovaná. Vnitřní strana obalu je potažená bavlněným úpletem, pocházejícím ze zadní strany trička. Uchycení čtečky nebo tabletu a zavírání obalu obstarávají gumy. Hřbet je - stejně jako u ostatních qetino obalů - ohebný, takže při čtení nebo práci s tabletem je možné přední stranu překlopit dospodu. Kromě toho je v případě tričkového obalu hřbet speciálně ošetřený zažehlenou výztuhou, aby se úplet nedeformoval.

Pokud byste měli zájem, napište mi vnitřní poštou a domluvíme podrobnosti. Výroba obalu trvá standardně 3-5 dní, ale k tomu je potřeba připočítat nějaký čas na odladění detailů poštou a předání trička.

TIP: Můžete použít třeba tričko, které se vám sice líbí, ale nosit ho bohužel nemůžete, protože by se Vám v práci vysmáli. Nebo zkuste ulovit nějaký vtipný kousek v second handu...

POZNÁMKA: Vlk na fotografii dostupný není, ten už svého bývalého nositele má. Sežeňte si vlastní triko!

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.2.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: qetino
Katalogové č.: 4231731
Vloženo: 4.9.2013
Menu
--