Domů Prodané zboží prodejce Blanka Mudrová Obal na knihu - hnědý - mačkaný - vlastní rozměr

Obal na knihu je vyroben z kvalitní broušené hnědé kůže, která je velmi příjemná na dotyk. Přední strana obalu knihu je ozdobena ručně mačkanou koženou aplikací, která dodává pouzdru velmi originální styl, který nenaleznete nikdy jinde, a současně je tak charakteristický pro naši tvorbu. Uvnitř pouzdra je všitý kožený proužek jako záložka, takže již nikdy neztratíte svou rozečtenou stránku v knize. Samotná kniha se vkládá do obalu tak, že po stranách obalu jsou vyztužené pruhy kůže, za něž se pevné desky knihy vsunou. 

Pouzdro na knihu vyrábíme do velikosti rozevřené knihy 34x24 cm. Dalším rozměrem, který vyrábíme je rozměr pro knihu velikosti 32,5x20,7 cm (hřbet vysoký 37mm). Knihu vyrábíme zakázkově, takže na přání velikosti zákazníka, jinak běžně šijeme knihu do univerzální velikosti 34x24cm. Je možné vyrobit obal na knihu i velikosti A4.

Pouzdro lze zhotovit jak v hnědé barvě, tak i v černém a hnědo-rezavém odstínu. Barvu mačkání lze kombinovat se světlejšími odstíny, tak aby vynikla jeho krása se základní barvou.

Jedná se o skvělý dárek pro vaše blízké a jejich oblíbené knihy. Určitě tímto originálním, neokoukaným a skvěle řemeslně zpravovaným dílem uděláte radost.

Lze tak udělat nový obal na rodinná alba, kroniky či pouze na vaši oblíbenou knihu.

Barvy:
Velikost:
A5
Styl:
elegantní
,
městský
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Blanka Mudrová
Katalogové č.: 11041358
Vloženo: 15.11.2019
Menu
--