Domů Prodané zboží prodejce indívo Obličejové mýdlo ČERNÝ JÍL (VZOREK)

Detoxikační krémové mýdlo s černým jílem, aktivním uhlím a bahnem z Mrtvého moře je speciálně vyvinuté pro každodenní očistu pleti obličeje. Mýdlo tvoří příjemnou pěnu šedé barvy, protože obsahuje velké množství aktivního uhlí.

  • ČERNÝ JÍL má velmi jemné exfoliační vlastnosti.  Odstraňuje odumřelé kožní buňky, mastnotu a nečistoty, tím napomáhá urychlit buněčnou obnovu. Pomáhá zlepšovat krevní cirkulaci a snižuje výskyt ucpaných pórů. Pleť osvěžuje, čistí a napomáhá její regeneraci.
  • AKTIVNÍ UHLÍ má výjimečnou schopnost na sebe navazovat toxiny. Pleť čistí do hloubky, jemně ošetřuje akné a drobné vyrážky
  • BAHNO Z MRTVÉHO MOŘE obsahuje mnoho cenných minerálních látek a stopových prvků. Napomáhá čištění póru.
  • KAKAOVÉ A BAMBUCKÉ MÁSLO, MANDLOVÝ A AVOKÁDOVÝ OLEJ pleť vyživují, chrání a pěstí. Tyto oleje, kakaové máslo a část bambuckého másla jsou do mýdla přidávána až po ukončení saponifikace, tedy po spojení molekul NaOH a tuků. Receptura je vypočítána tak, aby pro tyto suroviny žádné molekuly NaOH nezbyly a ponechaly si tak své jedinečné vlastnosti.
  • KOKOSOVÉ MLÉKO obsahuje vitamíny a minerální látky, které přispívají k dobrému stavu pleti. Kokosové mléko je taktéž přidáno až po ukončení saponifikace.

Mýdlo má decentní bylinnou vůni se svěžími tony citrusů. 

Složení: voda, kokosový olej, olivový olej, bambucké máslo*, ricinový olej, kakaové máslo*, bahno z Mrtvého moře, mandlový olej*, slunečnicový olej* , kokosové mléko*, avokádový olej, černý jíl, aktivní uhlí, směs éterických olejů*, extrakt rozmarýnu*. (*bio)

TYP PLETI: normální, smíšená a mastná

POUŽITÍ: Mýdlo napěňte, pěnu naneste na obličej, jemně omyjte a ihned dobře opláchněte čistou vodou. Nenechávejte na obličeji působit. Kontakt s mýdlem by měl být krátký. Obličej pak jemně osušte poklepáváním ručníku a na vlhký obličej naneste pleťový olej, či jiný hydratační prostředek. Pokožku je třeba řádně hydratovat, jelikož mýdlo obsahuje jíl, který z pleti vytahuje toxiny, nečistoty a má jemný exfoliační účinek. Používejte maximálně jedenkrát denně, či párkrát do týdne.
Vyhněte se kontaktu s očima! Mýdlo není určeno k odličování očí (jako každé přírodní mýdlo do očí pálí)!

ČISTĚ PŘÍRODNÍ RUČNĚ VYRÁBĚNÝ PRODUKT

VHODNÝ PRO VEGANY

HMOTNOST: 65g baleno v krabičce
TATO POLOŽKA NÁM BYLA SMAZÁNA. ZAPOMNĚLA JSEM, ŽE NA FOTOGRAFII KOUKÁ ADRESA.
ZDE JSOU DVĚ HODNOCENÍ MÝDLA OD NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ:

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.7.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 8419711
Vloženo: 14.10.2016
Menu
--