Domů Prodané zboží prodejce indívo Obličejové mýdlo RŮŽOVÝ JÍL

Jemné krémové mýdlo s růžovým jílem a mletými okvětními lístky damašské růže speciálně vyvinuté pro očistu pleti obličeje. Mýdlo voní zejména po vzácném oleji geránie bourbon z Egypta v BIO kvalitě a mátě.

  • RŮŽOVÝ JÍL se skvěle hodní pro čištění citlivé pleti, protože má velmi jemné exfoliační vlastnosti.  Odstraňuje odumřelé kožní buňky, a tím napomáhá rychlejší buněčné obnově. Pomáhá zlepšovat krevní cirkulaci a snižuje výskyt ucpaných pórů. Má velmi jemný exfoliační účinek.
  • RŮŽE má mírné stahující účinky, tedy snižuje výskyt rozšířených pórů a jemných vrásek. Je ideální pro suchou a citlivou pokožku, protože napomáhá udržovat její vlhkost. Růže je bohatým zdrojem vitamínu C, který pleť chrání před oxidací.
  • KAKAOVÉ A BAMBUCKÉ MÁSLO, OLEJ BABASSU, MANDLOVÝ A AVOKÁDOVÝ OLEJ pleť vyživují, chrání a pěstí. Tyto oleje, kakaové máslo a část bambuckého másla jsou do mýdla přidávána až po ukončení saponifikace, tedy po spojení molekul NaOH a tuků. Receptura je vypočítána tak, aby pro tyto suroviny žádné molekuly NaOH nezbyly a ponechaly tak si své jedinečné vlastnosti.
  • KOKOSOVÉ MLÉKO obsahuje vitamíny a minerální látky, které přispívají k dobrému stavu pleti. Kokosové mléko je taktéž přidáno až po ukončení saponifikace.

Mýdlo má příjemnou růžovou vůní díky BIO geránii bourbon se svěžími zelenými a ovocnými podtóny.

Složení: voda, kokosový olej, olivový olej, bambucké máslo*, ricinový olej, kakaové máslo*,mandlový olej*, slunečnicový olej*,  kokosové mléko*, avokádový olej, růžový jíl, okvětní lístky damašské růže, směs přírodních esenciálních olejů*, rozmarýnový extrakt*, limonene, geraniol, citronellol, citral.
*Pochází z ekologického zemědělství; součástí přírodních éterických olejů

TYP PLETI: normální

POUŽITÍ: Mýdlo napěňte, pěnu naneste na obličej, jemně omyjte a ihned dobře opláchněte čistou vodou. Nenechávejte na obličeji působit. Kontakt s mýdlem by měl být krátký. Obličej pak jemně osušte poklepáváním ručníku a na vlhký obličej naneste pleťový olej, či jiný hydratační prostředek. Pokožku je třeba řádně hydratovat, jelikož mýdlo obsahuje jíl, který z pleti vytahuje toxiny, nečistoty a má jemný exfoliační účinek. Používejte maximálně jedenkrát denně, či párkrát do týdne. Vyhněte se kontaktu s očima! Mýdlo není určeno k odličování očí (jako každé přírodní mýdlo do očí pálí)!

ČISTĚ PŘÍRODNÍ RUČNĚ VYRÁBĚNÝ PRODUKT

VHODNÝ PRO VEGANY

HMOTNOST: 65g

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.10.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6774153
Vloženo: 26.10.2015
Menu
--