Domů Prodané zboží prodejce Oxanka Ochranný dětský červený náramek proti uhranutí...

 Ručně vyrobený jednoduchý dětský náramek ze saténové šňůrky, která tvoří  náramkovou část má dva uzlíky, kterými lze zkracovat nebo prodlužovat dle aktuální potřeby.

Velikost je nastavitelná pomocí posuvných uzlíčků.

 Pro ty,kdo věří...-"právě červený náramek symbolem ochrany před negativní energií, zlými pohledy - uhrančivýma - tzv.. ďáblovými očima. V bodě, kde se náramek svazuje, se zachycuje negativní energie proudící do těla ",náramek se nosí na levé ruce.

Červená šnůrka je často prezentována jako prostředek k odvrácení moci "zlého oka".  Červená barva, je jak známo „barvou barev", zpřítomněním životní energie a také obrazem vitální energie a nekončícího života.

 Je dobré, pokud v něco věříme, ačkoli je to i tenká červená šňůrka. Alespoň pro pocit jistoty. Člověk si to možná ani neuvědomuje, ale když věří, že mu to pomůže, tak mu to opravdu pomůže, alespoň psychicky.

Víme, že nevěřícím lidem je náročné vysvětlovat, že Bůh dokáže jejich potíže vyřešit i jinak než "házením uhlíků", nošením červených nitek či různými jinými způsoby. Je však i mnoho věřících, kteří se těchto praktik nechtějí vzdát a nepovažují je za nic špatného. Pamatujme však, že i malé zlo je zlo. Jedině pravda nás může vysvobodit. 

Barvy:
Styl:
pro volný čas
Materiál:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.11.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Oxanka
Katalogové č.: 5691950
Vloženo: 6.11.2014
Menu
--