Domů Prodané zboží prodejce Hraboshovi Ochranný náramek s andílkem Obvod zápěstí 15 - 16 cm

Tento náramek z přírodních minerálních kamenů obsahuje modrý jaspis, howlit a přívěsek andílka. Obsahuje korálky o velikosti 8 mm, navlečené na dvojité pružence. Náramek zasílám v ozdobném pytlíčku.

MODRÝ JASPIS

Tento minerální kámen přináší klid, oporu a pomoc ve stresu. Jedná se o ochranný kámen před fyzickými i duševními riziky. Pohlcuje negativní energii a pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti. 

HOWLIT

Howlit se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Je vynikající prostředek proti nespavosti. V duševní rovině učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy. Howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzuje touhu po poznání. Howlit dokáže uklidnit rozvířené city.

PŘÍVĚSEK ANDÍLKA

byl původně ryze náboženským symbolem. Pokud byste si chtěli pořídit náramek s andílkem, nemusíte se hlásit k žádnému náboženství, význam tohoto symbolu je dnes mnohem obecnější.
Anděl znamená ochranu, zbožnost a spiritualitu. Některá zobrazení andělů mohou symbolizovat také nevinnost, lásku nebo čistotu, ale mohou mít i zcela specifický význam, spojený přímo s osobou nositele.

Obecné informace

Osobní odběr možný v Olomouci a Valašském Meziříčí.

Korálky jsou o velikosti 8 mm, navlečeny na dvojité pružence. Náramek obvykle mírně povolí a přizpůsobí se velikosti ruky.

Výrobky chraňte před kontaktem s vodou, vlhkem, potem, slunečním zářením. Kontakt s výše uvedeným může mít vliv na změnu vlastností použitých materiálů.

Upozornění: Náramky jsou vyrobeny z přírodního materiálu a jednotlivé kousky se mohou lišit např. tvarem nebo barvou. Každý kousek je tak naprostý originál. Počet korálků se může lišit.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.1.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hraboshovi
Katalogové č.: 10911539
Vloženo: 30.9.2019
Menu
--