Domů Prodané zboží prodejce Náramky s duší Ochranný růženec nejen do auta
Ochranný růženec na krk nebo do auta z minerálních kamenů s andělskými křídly
 
** Magezit * Hematit **
 
499,- Kč
 
Magnezit – otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce, včetně lásky k sobě samému, která je nezbytná, než začnete přijímat lásku druhých. Pomůže Vám, aby jste se cítili v harmonii, klidu a dovolili ostatním, aby byli takoví, jací doopravdy jsou (aniž by jste po nich žádali změnu, nebo se sami nechali zasáhnout jejich problémy). Vyvolává pozitivní naladění, učí sebestředné lidi, aby na chvíli usedli na pomyslné druhé sedadlo a učili se pozorně od druhých. Má uklidňující účinek na lidské city. Přináší odolnost vůči emocionálnímu stresu. Vynáší na povrch veškeré sebeklamy. Vyvolává pozitivní naladění do dalšího života.
 
Hematit - Účinný ochranný kámen, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a brání negativním energiím vstupovat do aury. Tím v těle nastoluje klid, mír a harmonii. Pomáhá plachým ženám, zvyšuje sebevědomí, důvěryhodnost, spolehlivost. Odstraňuje omezení, která si majitel kamene v minulosti stanovil sám. Zlepšuje paměť . Účinně asistuje při překonávání různých nutkání a návyků. Přispívá k soustředění a zaměření se na jednu věc. Zároveň pomáhá třídit problémy všeho druhu.
Barvy:
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Náramky s duší
Katalogové č.: 11558038
Vloženo: 12.6.2020
Menu
--