Domů Prodané zboží prodejce Šarajs Ohrádka do postýlky - pro holčičky:)

Ohrádka je v barvě bílé zdobená volánkem a srdíčkem v růžové, je vysoká 30cm a dlouhá 180 cm.                                                                            Ohrádka je vyztužená silnějším polyesterovým rounem  ve dvou vrstvách, aby byla dostatečně měkká a zabránila tak případné bolístce:)...a zároveň PEVNÁ a v postýlce hezky držela. Proto také mašličky na přivázání jsou všity důkladně a v dostatečném množství:) oproti standartním zábrankám.

Ohrádka je vhodnější do postýlek, které mají za hlavičkou a v nožkách čelo s tyčkama, tak ji lze totiž přivázat i uprostřed čela za hlavičkou a později, když se rošt postýlky s matrací dává níže, jde ohrádku přivázat v rozích postýlky. U plného čela tak nelze. V tom případě mohu ušít ohrádku třeba jen na boční část postýlky /120cm/...nebo uchycení části za hlavičkou vyřešit jinak:) , například část ohrádky za hlavičkou lze přivázat přes čelo za poutka a tak ohrádku v rozích  /i u PLNÉHO ČELA POSTÝLKY/ přivázat.                                                                                                                                                                       Pokud budete ohrádku objednávat, napište mi prosím, jestli má postýlka za hlavičkou PLNÉ ČELO NEBO KLASICKÉ TYČKY, je to z důvodu uchycení ohrádky k postýlce..děkuji:) ..můžete zaslat i foto nebo odkaz na postýlku, ...mohu ušít i v jiné barevné kombinaci.     ÚDRŽBA: Praní v pračce na 40 stupňů, používat prací prášek bez bělících přísad, lze přidat troškou aviváže určené pro kojenecké zboží, nesušit v sušičce, žehlit na střední stupeň s napařováním, pouze s mírným tlakem na žehličku.

Barvy:
Určení:
dívky
Materiál - textil:
bavlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.6.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šarajs
Katalogové č.: 7120340
Vloženo: 10.2.2016
Menu
--