Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Ostrovy...(solokí oko, distén)

Autorský šperk se sokolím okem a výběrovým disténem ...

Vyrobeno z bezolovnatého cínu se stříbrem. Nebesky modrý distén se stříbrnými odlesky o velikosti 3,8 x 1,8cm. Sokolí okomodrozelené barvy se zlatou opalizací, velikost 4,1 x 1,9cm. Celková velikost šperku je 4,7 x 3,9cm. Váha šperku je 26 gramů. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Zavěšeno na černé kůži, délka je 45cm.

šperk je originál.

Kyanit-Distén je velmi mocný kámen, náleží receptivní energii, elementu vody, planetě Neptun.Čistí a harmonizuje čakry,velmi pozitivně působí na krční čakru, čímž pomáhá lidem posílit komunikaci. Vede své majitele k tomu, aby říkali pravdu. Je to silný vysílač a zesilovač energie. Odstraňuje bloky, stres, strach a sklamání. Pomáhá s logickým myšlením. Nezadržuje v sobě nic negativního.


Sokolí oko je modře zabarvenou odrůdou tygřího okä, které dává svému nositeli ochranu před negativitou a posiluje sílu vůle, sokolí oko k tomu navíc přidává bohatství a prosperitu. Chrání před všemi formami nebezpečí. Uzemňuje ty, kteří ztrácí spojení s realitou. Má schopnost ukazovat věci tak jak jsou ve skutečnosti. Podporuje objektivitu, flexibilitu a toleranci. Pomáhá nositeli vidět se takového, jaký je i se zápory, které podvědomě odmítá přijmout. Stabilizuje pocit sebedůvěry a vlastní identitu. Podporuje vnímání vlastních hodnot.



 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
,
drát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.3.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 12120653
Vloženo: 9.1.2021
Menu
--