Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Otevírací medailon s olivínem

Variabilní otevírací šperk - medailon zdobený výběrovým olivínem...

Medailon má velikost 2,9 x 3.3 x 0,7cm, barva je stříbrná lesklá, sklo je čiré. Medailon je otevírací, zavírání je magnetické - dobře drží. Zdobeno výběrovým, sytě zeleným olivínem o velikosti 0,7cm. Do schránky lze vložit např. drobné ploché kamínky, obrázky, fotky, přírodniny. Nejlépe v medailonku vypadají různé drobné kvítky, lístečky, lišejník, semínka apod. Můžete tak mít šperk každý den úplně jiný - záleží na vaší náladě a kreativitě. Zavěšeno na bižu černém řetízku o délce 50cm. Váha samotného medailonu je 15 gramů.

Dodávám s dvacetipěti malými kamínky šperkového skla a modrými akrylovými kamínky, které ve tmě velmi intenzivně svítí tyrkysovou barvou. Kamínky a sklíčka lze v medailonku libovolně kombinovat. Zavěšeno na bižu stříbrném bižu řetízku o délce 50cm.  Váha šperku je 15 gramů.

Olivín odhaluje přítomnost jedovatých látek na všech úrovních a neutralizuje je. Uvolňuje starou zátěž, kterou si človek na své životní cestě nese. Odstraňuje staré problémy a pocity viny. Potlačuje žárlivost, lítost, vztek a zlost. Zvyšuje sebedůvěru a schopnosti se prosadit. Je také velmi účinný pro zlepšení všech dosud problematických vztahů. 


Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
retro
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
sklo
,
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.3.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14570228
Vloženo: 11.3.2024
Menu
--