Domů Prodané zboží prodejce Pattistudio Ottobre 2011/4

Oblíbený finský časopis s dětskou módou. Obsahuje 40 moderních a praktických modelů v několika velikostech. 69 stran plných módy, bez zbytečné reklamy.

Poslední čísla - již pouze ve švédštině či holandštině s anglickými či německými instrukcemi.

Toto číslo obsahuje 40 modelů pro děti ve velikostech 62-170 cm.    Témata jsou:

POJĎME SI HRÁT DOMA
Zábava začíná, když se děti nechají řádit v kuchyni... Barevné oblečení pro denní nošení a jasné podzimní bundy pro batolata a předškoláky. Samety, bavlněné látky s drobným potiskem, žerzeje a úplety.

Úpletové topy a tuniky, šatovka, jeggings (džínové legíny), kardigan (na něj doporučuji tuto teplákovinu nebo jednolícní úplet), sametové kalhoty, soví mikina, klučičí kalhoty a bunda na ven. Také úžasné aplikace a návrhy z naší designové soutěže. Velikosti: 80-146 cm.

EN TEN TÝKY DVA ŠPALÍKY
Děti jsou připravené na dobrodružství! Miminkovské oblečky jsou roztomilé a jsou vyrobeny z přírodních vláken v zemitých tónech. Trička, polodupačky, šatičky, overaly, tepláčky a nádherná svrchní kombinéza s fešáckými čepičkami. Velikosti 62-92 cm

PĚT DNÍ V TÝDNU
Zpátky do školy! Představujeme vítězné příspěvky naší designové soutěže v kategorii 914 let plus další bezva věci pro školáky. Pěkné sportovní oblečení, dvě trendy sukně, různé topy, jeggings, legíny a tepláky pro holky. Skvělá bunda, klasické manšestráky a pohodlné tričko pro kluky. Velikosti 128-170 cm

Přejeme vám báječné šití s Ottobre!

Poštovné je za jednu prodejní jednotku. Při potvrzení objednávky bude upraveno dle celkové váhy a hodnoty zásilky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.11.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pattistudio
Katalogové č.: 1834703
Vloženo: 8.7.2011
Menu
--