Domů Prodané zboží prodejce Pattistudio Ottobre pro ženy 2009/5

Pokud hledáte střihy pro normální postavy, ne jen pro vychrtlé modelky, tady je najdete. Střihové přílohy jsou velmi přehledné, pokud Vám nesedí klasické konfekční velikosti a máte např. jinou velikost v pase a jinou přes boky, tyto střihy můžete bez problémů upravovat přesně dle Vašich potřeb.

Podle aktuálního podzimního čísla můžete upgradovat celý šatník! Střihová příloha nabízí návody na vše, co budete pro tuto sezónu potřebovat. Toto číslo zahrnuje 20 střihů pro ženy (velikosti 34-52) - vlněné kabáty, tuniky, sukně, kalhoty, topy, šaty, klasická košilová halenka, kardigan a vlněný šál. Také střih na krásné sako, sukni a top pro zvláštní příležitosti. Navíc byly přidány velmi žádané střihy na spodní prádlo a také outdoorové oblečení pro aktivní ženy.

Témata:

ÚŽASNÝ PODZIM: teplá podzimní a zimní kolekce zahrnuje báječné vlněné kabáty, tuniky, topy, kalhoty a sukni - všechny vyjmenované kousky se báječně hodí pro vrstvení. Zemité tóny, tvíd, vlněný žerzej a vařená vlna. Velikosti 34-52.

GLAMOUR ZE STARÉ ŠKOLY: sváteční část roku je plná třpytu, svěžesti a roztomilých detailů. Top na zvláštní příležitosti, balónová satńová sukně a krásný kabátek. Velikosti 34-46.

BÁJEČNÁ VLNA: ať fialové nebo šedé, úžasné vlněné úplety jsou stejně okouzlující. Kardigany, které si oblíbí každá žena, šaty, šatové sukně, klasická košilová halenka a úžasný vlněný šál. Velikosti 34-52.

IINTIMNOSTI A SPORTOVNÍ NEZBYTNOSTI: krásné spodní prádlo pro ženy všech velikostí: živůtek z úpletu s retro potiskem a kalhotky ve dvou základních stylech. Softshelllová bunda a pohodlné outdoorové kalhoty pro aktivní ženy. Velikosti 34-52.

Užijte si šití s Ottobre!

Časopisy jsou plné módy bez zbytečné reklamy a jsou v anglické verzi. Německou verzi lze objednat, dodání cca do 10 dnů. MOMENTÁLNĚ JSOU V PRODEJI JIŽ JEN POSLEDNÍ VÝTISKY V HOLANDŠTINĚ S ANGLICKÝM NÁVODEM (příp. německým na objednávku).

Poštovné je za jednu prodejní jednotku. Při potvrzení objednávky bude upraveno dle celkové váhy a hodnoty zásilky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.11.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pattistudio
Katalogové č.: 404431
Vloženo: 27.8.2009
Menu
--