Domů Prodané zboží prodejce Pattistudio Ottobre pro ženy 2010/5

Jako vždy úžasné podzimní číslo je tady!

Témata tohoto čísla:

PODZIMNÍ BAREVNÉ DOJMY
Nádherné vlněné látky a úplety pro tuto sezónu poskytují inspiraci pro nové projekty. Navrhli jsme stylové vlněné kabátky, žerzejové topy, nádherné šaty z vlněného úpletu a elegantní kalhoty pro profesionální ženy. Báječný multifunkční přehoz z jemného žerzeje je snadný na ušití a může být použit mnoha způsoby, takže dosáhnete variabilního vzhledu vašeho oblečení každý den v týdnu. Velikosti: 34-46, 44-52 and 34-52
NAJDĚTE RADOST V KAŽDODENNÍM ŽIVOTĚ Setkání s kamarádkou na šálek kávy rozzáří každodenní rutinu. Kromě praktických žerzejových topů a tunik můžete doplnit svou garderóbu luxusní hedvábnou halenkou,  sukní ve folklórním stylu a různými typy kalhot. Pro sportovný typy jsme navrhli softshellovou kapucovou mikinu, dvouvrstvý sportovní top a kalhoty na cvičení. Velikosti 34-46, 40-52 and 34-52

Pokud hledáte střihy pro normální postavy, ne jen pro vychrtlé modelky, tady je najdete. Střihové přílohy jsou velmi přehledné, pokud Vám nesedí klasické konfekční velikosti a máte např. jinou velikost v pase a jinou přes boky, tyto střihy můžete bez problémů upravovat přesně dle Vašich potřeb.

Časopisy obsahují 20 střihů, bez zbytečné reklamy a jsou v anglické verzi, příp. lze objednat v německé verzi (jazyk uveďte při objednání do Poznámky - dodání je cca do 10 dnů).

Poštovné je za jednu prodejní jednotku. Při potvrzení objednávky bude upraveno dle celkové váhy a hodnoty zásilky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pattistudio
Katalogové č.: 1035021
Vloženo: 24.8.2010
Menu
--