Domů Prodané zboží prodejce Pattistudio Ottobre pro ženy 2011/2

Témata tohoto čísla: 

RŮŽOVÉ ZAHRADNICE 
Vítejte do letního vlání! Nejlepší letní oblečení je jednoduché a inspirující, přesto praktické a variabilní: naše letní kolekce zahrnuje krásné úpletové šaty, lněnou šatovou sukni a univerzální zavinovací kabátek. Na letní párty se bude hodit skládaná sukně a lněné pouzdrové šaty, které zvládnete ušít velmi rychle. Sametová sukně tulipánového tvaru, top z viskózového úpletu a dlouhý žerzejový kardigan jsou skvělé pro každodenní nošení.
 
PRÁZDNINY VE MĚSTĚ
 O prázdninách se chcete oblékat pohodlně, ale stejně chcete při procházkách městem vypadat vkusně. Naše lněné capri kalhoty se dají dobře sladit s polo trikem bez rukávů, voálovou tunikou nebo krásnou bavlněnou tunikou. Elegantní, vypasovaná lněná košile bude pro toto léto skutečný hit. A v neposlední řadě najdete v tomto čísle skvostnou, ultra-trendy hedvábnou halenku s vázačkou ve vintage stylu, stejně jako fantastické tankini, které se vám budou hodit na pláž.

Pokud hledáte střihy pro normální postavy, ne jen pro vychrtlé modelky, tady je najdete. Střihové přílohy jsou velmi přehledné, pokud Vám nesedí klasické konfekční velikosti a máte např. jinou velikost v pase a jinou přes boky, tyto střihy můžete bez problémů upravovat přesně dle Vašich potřeb.

Časopisy obsahují 20 střihů, bez zbytečné reklamy a jsou v anglické verzi.

Lze objednat v německé verzi (jazyk uveďte při objednání do Poznámky - dodání je cca do 10 dnů).

Poštovné je za jednu prodejní jednotku. Při potvrzení objednávky bude upraveno dle celkové váhy a hodnoty zásilky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.12.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pattistudio
Katalogové č.: 1480662
Vloženo: 18.2.2011
Menu
--