Domů Prodané zboží prodejce Pattistudio Ottobre pro ženy 2013/2

Pokud hledáte střihy pro normální postavy, ne jen pro ultraštíhlé modelky, tady je najdete. Střihové přílohy jsou velmi přehledné, pokud Vám nesedí klasické konfekční velikosti a máte např. jinou velikost v pase a jinou přes boky, tyto střihy můžete bez problémů upravovat přesně dle Vašich potřeb.

Časopis obsahuje 20 střihů, bez zbytečné reklamy. Střihy jsou v rozmezí velikostí 34-52.  Již pouze v minoritních jazykových verzích s anglickými instrukcemi v .pdf.

Témata tohoto čísla:

VÝRAZNÉ VZORY A MINIMALISMUS

Krásné šaty, halenka a tužková sukně pro zvláštní a společenské příležitosti v létě. Úžasný lněný kabátek v cyklistickém stylu, kalhoty se sklady a top z viskózového žerzeje. Žerzejové šaty a strečové bavlněné kalhoty s výrazným zvířecím potiskem. Nádherný žerzejový blejzr a top. Stroze střižený kabát Ramie a úzké kalhoty.


UVOLNĚNÉ LETNÍ KOUSKY

Úzké kytičkované kalhoty a elegantní šortky zkombinované s voálovou halenkou a řasenou tunikou. Šaty z viskózového úpletu, velmi příjemné na nošení a šaty bez rukávů z látky s výraznou bordurou. Šaty na zvláštní příležitosti a halenka z hedvábí, dále také tužková sukně z květovaného saténu. Dlouho požadovaná tunika s převázáním a kalhoty z elastického lnu velmi lichotivého střihu.

 

Poštovné je za jednu prodejní jednotku. Při potvrzení objednávky bude upraveno dle celkové váhy a hodnoty zásilky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.8.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Pattistudio
Katalogové č.: 3592205
Vloženo: 26.2.2013
Menu
--