Domů Prodané zboží prodejce BOD overal - manžestrový s kytičkami

bod

Z kolekce šatičky pro Bambuláky.

Kalhotky s laclíkem - pro děti z bavlněné tkaniny v kombinaci dvou látek, bavlněného manžestru s motivem kytiček na červeném podkladu, podšitý horní díl je z bavlněného plátna modré doplňkové barvy. Tento "zástěrkový" overálek je určen na nošení na bodýčko nebo halenku. Je z pevných bavlněných látek s rozšířeným střihem. Roste s dítětem a je určen pro velikost hrudníčku od 52 cm do 65 cm (tz. velikost cca 92-128) délky 71-85cm. Regulování zajišťují dole ohrnovací manžety na nohavičkách a šle s našitými potaženými knoflíčky. Větší děti mají dělení hodní a dolní části vpředu do špičky pod prsíčkama, menší blíže pupíku. Jak na menších, tak na větších dětech jsou tyto kalhotky s laclíkovou částí velmi slušivé a nevylučuje se ani použití do společnosti. Bavlněná látka je užita také na potahovaných knoflíčcích vzadu oblečku a na šlích. Kalhotky mají dvě vypodšívkované kapsičky na uložení všech důležitých maličkostí.

Střih je opět koncipován na postavu dítěte s důrazem na delší životnost v případě růstu a možnost regulaci ve značném velikostním pásmu na kontrétní postavu dítěte.

 

Originální výrobek v limitované sérii.

Overálek k dodání ihned

 

Materiál: 100% bavlna

Velikost: 92-120

 

Látka je předpraná a po šití opět vypraná v ekologických pracích přípravcích, připravená na okamžité použití po odeslání.

Barvy:
Velikost:
98 (3 roky)
,
110 (5 let)
,
104 (4 roky)
,
116 (6 let)
Určení:
dívky
Materiál - textil:
bavlna
,
manšestr
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.9.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: BOD
Katalogové č.: 4282023
Vloženo: 19.9.2013
Menu
--