Domů Prodané zboží prodejce Mýdlárna na Pálavském vršku Pálavský hrozen - v kompostovatelné folii ?

Pálavský hrozen, jak už název napovídá, obsahuje to nejcennější, co může Pálava nabídnout - kvalitní bílé bio víno odrůdy Tramín červený z Vinařství Drmola. Společně tak bílé víno se sušenými jadýrky z vinné révy tvoří krásnou přírodní texturu, obohacenou o výživné oleje z vinných hroznů, slunečnice a směsí vybraných esenciálních olejů, jenž vytvářejí příjemnou květinovo - kořenitou vůni s nádechem citrusů.

NOVĚ BALENO V ZCELA KOMPOSTOVATELNÉ FOLII. VIZ. ČLÁNEK ZDE:https://www.fler.cz/blog/novinka-zcela-kompostovatelne-obaly-mydel-a-sumivych-koupeli-low-waste-45266

Esenciální olej Muškátový oříšek má kořenitou vůni s teplým dřevitým nádechem. Olej je antiseptický, podporuje krevní oběh, pomáhá při revmatizmu.

Esenciální olej Vanilka s typicky teplou, násládlou vůní dokáže odbourávat každodenní stres.

Mýdlo je vhodné pro všechny typy pleti, hroznová jadýrka obsažená v mýdle působí jako jemný peeling. Vyživuje a masíruje pokožku a udržuje ji v dobré kondici. Navíc krásně voní.

Hmotnost:  95 g  +/-  5%

Mýdlo je vyráběné metodou za studena a doba zrání na dřevěných roštech je 5 týdnů. Je ručně krájené, prosím tedy o toleranci v drobných hmotnostních odchylkách.

Složení INCI: Sodium Olivate (olivový olej), Aqua (voda), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Palmate (palmový olej), Sodium Shea Butterate (bambucké máslo), Sodium Castorate (ricinový olej), Vitis Vinifera Vine Extract (bílé bio víno Tramín červený), Sodium Grapeseedate (Olej z hroznových jadýrek), Sodium Sunflowerseedate (slunečnicový olej), Grapeseed (hroznová jadýrka), Parfum (vlastní smíchaná směs 100% přírodních esenciálních olejů)

Používáme jen čistý palmový tuk z kontrolovaného ekologického zemědělství. Olejové palmy, ze kterých pochází tento tuk, rostou na plantáži, která nevznikla vykácením tropického pralesa.

Dodáváno zabalené viz. obrázek

POZOR - muškátový oříšek se nedoporučuje používat v těhotenství a pro děti do 5 let.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.6.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
Menu
--