Domů Prodané zboží prodejce Paní Múza Palmové svíčky - 46 x 90 mm / cca 137g čakrové 1 ks

S láskou ručně vyráběná svíčka neparfemovaná. Čakrová svíčka odchází vždy s DÁRKEM - náramek uni velikosti s kuličkou minerálu na voskované šňůře. Na druhém profilu MonikaAn najdete i jiné čakrové pokud budete chtít. Svíčky dělám světlejší pokud budete chtít sytější barvy napište. Není problém udělat svíčku na přání přidání 100% přírodní silice z výtažků z rostlin pro příjemné provonění pokoje a sušené bylinky atd. Při odběru více ks výhodnější cena viz varianty.

Použitý vosk - přírodní palmový vosk mimořádné kvality. Ryze přírodní produkt. Vytváří krystalickou strukturu na povrchu pokud dopřejete svíčce kvalitní formu a velice pomalé chladnutí vosku. Země původu: Malajsie

Velikost cca - 46 x 90 mm

Barva, dobarvené - tyrkysová

Váha - 137g, váha se může maličko lišit +- autobus o váze pár g cca 1-5g, jelikož každý kus je originál. Dodání dle množství v rozmezí pár dní vždy Vás informuji.

Doba hoření - bude dopsána časem 

Doprava a balné - zásilkovna 89,- i za víc svíček

                                               ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ 

!!!!! NEJEDLÉ, SVÍČKU NENECHÁVAT HOŘET BEZ DOZORU A ZAPALOVAT NA NEHOŘLAVÉM POVRCHU NAPŘÍKLAD NA BETONOVÉM ČI SKLENĚNÉM PODKLADU !!!!!!

                                               ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ 

Svíčky jsou zatím baleny obyčejně tak aby se nepoškodily, budou odcházet s malým štítkem na vzkaz a štítkem handmade s láskou. 

V přípravě je dárkové balení které bude vloženo extra pod každou svíčku. Připravuji i své originální formy. Různé podložky pod svíčky z betonu a vše snad zvládnu do konce března.

                                      ஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐ                              

Krční čakra

Vishuddha čakra
  • Název: Višúddha, krční čakra; komunikační centrum (čakra)
  • Umístění: Zadní aspekt leží na spojnici páteře a medully odlongaty, v cervikálním pletencipřímo za krční jamkou, přední se nachází na ohryzku.
  • Barva: světle modrá, stříbrná, zelenavě modrá
  • Vůně: šalvěj, eukalyptus

Na starosti má mít komunikaci a projevy vůle v životě. Zablokování vede k neschopnosti se vyjádřit – vady řeči prázdné myšlenky

Barvy:
Styl:
městský
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.10.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Paní Múza
Katalogové č.: 12220083
Vloženo: 10.2.2021
Menu
--