Domů Prodané zboží prodejce HURA PÁN ČASU

Design: by HZA

Legenda:

Pán Času je dnes již kultovní steampunkový komiks od autorů Hza Bažant (námět a kresba) a Filip Novák (text). V roce 2006 byl vydán vlastním nákladem a následně oceněn cenou za nejlepší českou kresbu roku ne festivalu comiCZcon 2006. Nyní už si můžete pořídit dlouho očekávaný 2. díl PÁN ČASU - PŘÍZRAČNÁ TVÁŘ. Do divadla pak můžete zajít na představení Pán Času - Tyranie okamžiku v režii Jiřího Havelky  do studia Saint Germain v klubu Rock Café. Pro toho kdo si potrpí spíše na módu či výtvarné umění nabízíme charaktery z bestiáře PČ na tričku nebo plnobarevné velkoformátové zvětšeniny některých stránek komiksu do podoby plakátu.

Důležité:

V objednávce uveďte prosím požadovanou velikost.

Popis trička:

Černé pánské tričko značky ADLER, 200g  ve velikostech S,M,L,XL. Barva tisku slonová kost/červená.

DALŠÍ BAREVNÉ VARIANTY VIZ FOTO, NALEZNETE V KATEGORII PÁNSKÁ TRIČKA.

Velikosti ADLER černé:

S: š-51 cm, d-61 cm

M: š- 54 cm, d- 64 cm

L: š- 57 cm, d- 67 cm

XL: š- 59 cm, d-69 cm

Údržba:

Trička je možné bez problémů prát v prát v pračce, běžnými pracími prostředky při teplotě vody 40°C. Doporučujeme prát s obrázkem otočeným dovnitř. Trička se mohou žehlit.

Tisk:

Tiskneme technikou ručního sítotisku. Tisk není gumový, ale vypadá spíše jako součást textilie. Charakter ručního sítotisku se proti tisku strojovému vyznačuje určitými nuancemi jako jsou drobné nedotisky nebo lehké posuny soutisku a pod. Tyto momenty zajišťují opravdovou jedinečnost a originalitu každého tisku. Tisk tak vypadá živě, ale nikoliv nedbale nebo nepovedeně. Za kvalitu zobrazení ručíme!

Barvy:
Velikost:
S
,
L
,
XL
,
M
Styl:
městský
Určení:
muži
Materiál - textil:
bavlna
Rukávy:
Krátké rukávy
prodejní cena
490 Kč
Prodáno 15.6.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: HURA
Katalogové č.: 978317
Vloženo: 24.7.2010
Menu
--