PANENSKÝ KOKOSOVÝ olej, krémové konzistence, je hlavní přisadou mnohých kosmetických výrobků.
Panenský kokosový olej se lisuje z čerstvých kokosových ořechů. Ty se nakrájí na menší kousky, usuší a za studena vylisují. Olej není nijak upravován a zachovává si plnou příjemnou kokosovou vůni a chuť.
Bod tání 23 - 26°C.
Kokosový olej lze využít jako:
* koupelový, masážní, pleťový olej (samostatně nebo jako přídavná složka)
* účinný pomocník po holení - zklidňuje pokožku (lze vytvořit blahodárně působící balzámy, s přídavkem vitamínů)
* zklidňuje pokožku po opalování (lze obahatit o karoten a vitamín E, jojobový olej)
* přináší úlevu suché a popraskané pokožce
* jako balzám na rty (obohaťte olej o lahodnou příchuť a vytvořte si úžasný balzám na rty)
* vhodný pro nastávající maminky
* ideální na suché vlasy (vytvořte si úžasný balzám nebo šampon)
* perfektní během opalování
Obsah: dodáváme v plastové lahvičce se šroubovacím uzávěrem a pojistkou. Obsah dle výběru, od 35 ml.