Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Pánský minerální náramek z onyxu + hematitu

náramek z onyxu + hematitu

  • vhodné pro obvod  18 - 19 cm
  • délka náramku - 19 cm /pokud si přejete jinou délku, napište to, prosím, do poznámky k objednávce/
  • průměr korálků 8 mm
  • navlečen na pružence - 0,8 mm

Onyx

Užití: ochrana, síla, sebedůvěra
Vlastnosti: 
Je to ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu, léčí stará traumata ovlivňující současný život, snižuje strach a obavy. 
Léčebné využití: redukuje nekontrolovatelné sexuální tužby, působí na zuby, kosti, kostní dřeň, léčí krevní poruchy a problémy nohou.

Znamení zvrokruhu : Blíženci, Lev, Panna, Kozoroh, Štír

Hematit

Užití: léčení, uzemnění, ochrana, zlepšení paměti 
Vlastnosti: 
Je to zvláštní, okouzlující, stříbřitě šedý, těžký kámen, jenž je mocný ve vytahování nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. 
Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť (obzvláště účinný na matematiku a technické předměty). Pomáhá překonávat různá omezení, které si majitel sám stanovil, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
muži
Minerály a ostatní:
onyx
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.12.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 9783398
Vloženo: 11.8.2018
Menu
--