Domů Prodané zboží prodejce letuška811 Pánský náramek z minerálů / láva + onyx + apatit
  • Pánský náramek z lávy, onyxu a rondelky z kokosového dřeva

    vhodné pro obvod zápěstí 19 - 20 cm

    délka náramku - 21 cm /pokud chcete jiný rozměr, napište to, prosím, do poznámky/

  •  průměr korálku - 8 mm

  • navlečen na dvojité pružence - 0,8 mm

    Onyx

    Je to ochranný kámen, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám, v konfliktech všeho druhu, chrání život, dodává sílu, pomáhá v těžkých a nesrozumitelných obdobích, při mimořádném fyzickém i citovém vypětí, spojuje s jednotou vesmíru, zaměřuje naši energii jedním směrem, přináší ráznost a vytrvalost, dovoluje stát se pány svého osudu, poskytuje poučení z minulosti, zvyšuje sebedůvěru a sebekontrolu

    Lávový kámen je odjakživa používán coby silný ochranný amulet, který z vás sejme břímě depresí, nechuti do života, letargie, únavy, nemocí, apod. Kámen však ve skutečnosti nic nesnímá, on ve vás rozproudí informace uložené ve vaší krvi, informace uložené ve vaší buněčné paměti. Vzniklé teplo života už pak jen udržuje. Díky obnově a podpoře proudu životní síly se zlepší vaše nálada, zdraví a vitalita, budete cítit svou vlastní sílu a budete cítit silné spojení se Zemí. Tím pádem si na vás nějaké špatné nálady, chmury a nechuť do života nepřijdou, nebudou mít zkrátka šanci. Je to jednoduché.
    Apatit – kámen tvořivosti a intelektu
    Apatitu je připisována moc spojovat svého nositele s jeho minulými životy. Podporuje kreativitu i intelekt, působí proti apatii a odstraňuje negativitu. Často bývá doporučován dětským i dospělým autistům.
    Apatit modrý - Kámen motivace. Na úrovni psychické pomáhá stabilizovat a najít opět motivaci po silném vyčerpání. Podporuje samostatnost a cílevědomost. 

    Náramek je zabalen do dárkového sáčku s popisem vlastností kamenů

     




 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
muži
,
unisex
Minerály a ostatní:
onyx
,
hematit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.11.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 13246761
Vloženo: 27.3.2022
Menu
--