Domů Prodané zboží prodejce FIMO LUC Partnerské náramky - HEMATIT SHAMBALLA

 Shamballa je silná a naplňující energie, která pomáhá najít duchovní cestu a vnitřní harmonii. jde o energii nového tisíciletí, učí poznaní, že vše je propojeno se vším a vše co se děje má nějaký význam. Díky Shamballe pak snadněji chápeme souvislosti a nacházíme porozumění, díky kterému dokážeme nejen posilovat své nevědomí, ale i nacházet smysl života.

 Mnoho lidí považujet tyto náramky spíše za módní výstřelek. Přitom Shamballa má dlouhou historii a svůj hluboký duchovní význam. Náramky jsou symbolem postoje, duchovní cesty a přináší ochranu i pomoc při léčení a meditaci.

HEMATIT léčí oběhové problémy a nemoci krve. Podporuje činnost ledvin při čištění krve a současně pomáhá regenerovat jejich tkáň. Podněcuje ukládání železa a tvorbu krvinek.

Černá barva - Shamballa

- v současnosti patří tato barva náramků mezi nejoblíbenější. Symbolizují sílu, eleganci a vlastní vyrovnaný životní postoj.

Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, snadno se tedy přizpůsobí vašemu zápěstí (16-20 cm - dámská velikost, 18-23 cm pánská velikost).

Cena je uvedena z 2ks náramků.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.7.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: FIMO LUC
Katalogové č.: 12366670
Vloženo: 28.3.2021
Menu
--