Domů Prodané zboží prodejce nicolasadam Peněženka - dokladovka :) 12 kapsiček

NOVĚ V MÉM OBCHŮDKU MŮŽETE NAJÍT NÁKUPNÍ POUKAZY- NA ZÁKLADĚ NICH SI MOHOU OBDAROVANÍ VYBRAT LIBOVOLNÉ ZBOŽÍ V MÉM OBCHŮDKU, DLE SVÉHO VKUSU, V KLIDU DOMOVA, MEZI SVÁTKY NEBO PO SVÁTCÍCH, PLATNOST POUKAZU JE 6 MĚSÍCŮ, JE SAMOZŘEJMĚ MOŽNÉ I ŠITÍ NA ZAKÁZKU A NA PŘÁNÍ

Je možno ušít také v jiném typu :)

Tato peněženka již má svou majitelku, ráda vám ušiji podobnou :) Vyrobena na přání z látky z tohoto vzorníku

K PENĚŽENCE JE MOŽNO UŠÍT ZE STEJNÉ LÁTKY POUZDRO NA MOBIL, MALOU PENĚŽENKU ČI POUZDRO NA DOKLADY, PENÁLEK - POUZDRO NA TUŽKY A PROPISKY, KLÍČENKU, KOSMETICKOU TAŠTIČKU :) OBRÁZKY JSOU ROZKLIKÁVACÍ :)

 

Pouzdro na tužky :) REZERVACE

 

POKUD SE VÁM LÍBÍ LÁTKA, ALE VYHOVOVAL BY VÁM JINÝ TYP PENĚŽENKY, NÍŽE NAJDETE RŮZNÉ TYPY PENĚŽENEK KTERÉ JE MOŽNO UŠÍT NA PŘÁNÍ - OBRÁZKY JSOU ROZKLIKÁVACÍ :)

 

 

 

Peněženka ze 100% bavlny, z kvalitní zahraniční látky - od designerů z USA :)

Je speciálně navržena pro dámské ruce, které jsou menší než mužské, není široká, spíše vysoká :), karty z ní kousek čouhají, abyste nemuseli lovit v hloubce kapsičky, jsou umístěny oboustranně - pro ty, kterým se do běžné peněženky nevejdou - dají se tam umístit i kartičky zdravotní poijišťovny případně vizitky nebo i řidičák :), kapsa na papírové bankovky je dostatečně hluboká, aby nebyly bankovky při otevření peněženky vidět. Kapsa na drobné je umístěna ze zadní strany a je zajištěna zipem aby z ní drobné nevypadávaly,  nemusíte otvírat celou peněženku, abyste zaplatili mincemi :).

Je pohodlná do ruky :)

Peněženka má kapsičky na karty, na občanku a druhou na cokoli dalšího, kapsu na drobné a samozřejmě na papírové bankovky. Rozměry zavřené jsou 14 x 9cm.

Podlepena výztuží, kvůli tvaru a pevnosti, zapínání na cvoček.

Peněženka je komplet autorskou prací a to počínaje návrhem, realizací střihu až po způsob ušití a použití látek.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: nicolasadam
Katalogové č.: 6620739
Vloženo: 8.9.2015
Menu
--