Prodané zboží prodejce artemis1981 PERILLA - rostlinný olej LZS

100% přírodní rostlinné oleje nabízíme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.
Skutečný poklad přírody s uklidňujícími, regeneračními a změkčujícími vlastnostmi.
Perilla olej je bohatý na omega-3, je určen pro péči o pleť citlivou, zralou, normální i problematickou (ekzémy, alergie ...).
Perilla je aromatická rostlina, pocházející ze stejné čeledi, jako máty nebo tymián. Původem z Dálného východu, velmi populární je v Japonsku, Číně a Korei - a to v oboru kulinářství i jako léčivá rostlina. Perilla olej je hojně používán při kožních problémech.
Síla Perilla oleje:
* zklidňující účinek
* regenerace
* změkčující vlastnosti
* vhodný pro problematickou pleť - ekzémy, citlivá pleť, lupénka, ...
* ideální pro zralou pleť
* silné vlastnosti restrukturalizace
* zvláčňuje
* ideální na podrážděnou pokožku
* na atopickou pokožku - kožní alergie, ekzémy, ...
* vhodný pro stárnoucí pokožku
* příznivě působí proti výskytu vrásek, eliminuje mimické vrásky
Použití - aplikace:
* masážní, tělové oleje
* pleťové oleje
* pleťové a tělové krémy
* sluneční kosmetika
* uklidňující masážní oleje proti podráždění a zánětu kůže
* tělové mléko - uklidňující a osvěžující po opalování
* uklidňující sůl do koupele pro atopickou pokožku - přidat do koupelové soli
* restrukturalizace - pleťový krém proti stárnutí
* dobře rozpouští a mísí se s éterickými oleji, nebo jinými rostlinnými oleji
* jako tuková fáze pro krémy na tělo i obličej
Způsob získávání: první lisování za studena - LZS olej
INCI: Perilla frutescens
100 % panenský olej lisovaný za studena ze semen perilly křovité (Perilla frutescens)
Čistý přírodní produkt.
Objem: 30 ml
Balení: plastová lahvička, uzávěr s těsnící vložkou a trhací pojistkou

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: artemis1981
Katalogové č.: 7746088
Vloženo: 8.9.2016
Menu
--