Domů Prodané zboží prodejce Jenny Creative Pirátské softshellky - vel. 80, 86, 92

Když na moři fouká vítr a prší anebo přijdou vlny, které zlijí na palubě každého od hlavy až k patě, do čeho se piráti oblečou?

Do softshellek ;-)

Softshellové kalhoty s kapsami, pružným lemem v pase a na nohavicích a na zadním dílu nažehlenou třpytivou aplikací pirátské lebky se zkříženými hnáty.

Kapsy mají na vnější straně plátno s motivem pirátských lebek, ale mohu ušít i mírnější, méně pirátskou, variantu ;-), vnitřní stranu kapes tvoří softshell. Je možné ušít nepromokavější variantu, kdy je pas zakončen softshellovým páskem s dírkou pro natažení gumy. Nohavice mohou být ohrnuty a zašity, zakončené lemovací gumičkou (různé barvy), ohrnuty a zašity s vloženou gumou, díky které jsou nohavice staženy (zúženy).

Tento typ kalhot mohu ušít z letního i zimního softshellu, cena je stejná.

Rozměry pro vel. 92: pas v klidu 2x22 cm, natažený pas 2x32 cm, v pružném pasu je předešita dírka pro případné natažení gumy. Boční délka, včetně nápletu v pase a na nohavicích 64 cm. Náplet v pase 10 cm, náplet nohavice 7 cm.

Na fotografiích čtyřletá modelka s běžnou velikostí 110/116 cm, předvádí soft-turky velikosti 92.

Softshellové turky šiji od velikosti 80. Pro jiné, než uvedené velikosti a pro výběr barev softshellu, nápletů, lemovacích gumiček či aktuální nabídku nažehlovaček (i reflexních), mne prosím, kontaktujte.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Velikost:
80 (12 měs.)
,
128 (8 let)
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.2.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jenny Creative
Katalogové č.: 5498768
Vloženo: 16.9.2014
Menu
--