Domů Prodané zboží prodejce indívo ? PÍSEČNÁ DUNA ? přírodní mýdlo se žlutým jílem

Krémové mýdlo s vůní bergamotu a dřevin, pomerančovou kůrou a žlutým jílem je vhodné pro jemnou očistu pokožky bez vysoušení.

  • PRÁŠEK Z POMERANČOVÉ KŮRY se hodí zejména pro mastnější pleť. Dokáže hloubkově čistit, pronikat do pórů a napomáhá zabraňovat výskytu černých teček a pupínků, zužuje póry. Pomerančová kůra vypíná pokožku, tonizuje a upravuje správné pH pleti, tudíž i její maštění. Pleť osvěžuje, rozjasňuje a tím, že podporuje prokrvení, napomáhá docílit přirozeného růžového tónu pleti. Samotné lepší prokrvení umožňuje cirkulaci živin a tím i rychlejší buněčnou obnovu.
  • ŽLUTÝ JÍL se hodí pro všechny typy pleti. Má mírné exfoliační vlastnosti, čistí a navazuje na sebe nečistoty. Napomáhá znovuobnovení unavené a zanedbané pleti.
  • PŘESLIČKA ROLNÍ obsahuje hodně křemíku, který je důležitý pro zdraví pleti. Přeslička se hodí pro problematickou pleť a nečistou, která potřebuje ozdravit, například od akné.
  • KOKOSOVÉ MLÉKO obsahuje vitamíny a minerální látky, které přispívají k dobrému stavu pleti. Vytváří krásnou pěnu.
  • KAKAOVÉ A BAMBUCKÉ MÁSLO, MANDLOVÝ A AVOKÁDOVÝ OLEJ pleť vyživují, chrání a pěstí.
  • ESENCIÁLNÍ OLEJE si zachovávají své terapeutické kvality.

 Vůně mýdla snoubí jehličnany s citrusy. Je nasládlá, dřevitá.

Složení: voda, olivový olej, kokosový olej, bambucké máslo*, ricinový olej, mandlový olej, olej babassu, kakaové máslo*, kokosové mléko*, žlutý jíl, směs přírodních esenciálních olejů*, pomerančová kůra, přeslička rolní, rozmarýnový extrakt*. *Pochází z ekologického zemědělství

ČISTĚ PŘÍRODNÍ o RUČNĚ VYRÁBĚNÝ PRODUKT

VHODNÝ PRO VEGANY

HMOTNOST: 65g+ (velikost na obr. č. 3)

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.7.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6911768
Vloženo: 2.12.2015
Menu
--