Domů Prodané zboží prodejce Ecl.ectic Pískací minky SOVIČKA Terezka

Heboučká SOVIČKA ušitá z "minky"- mikrovláknový plyš měkčí a hebčí než si dokážete představit:-) Aplikace a nožičky jsou vyrobeny ze 100% bavlny, zpevněné nažehlovacím vlizelínem a pečlivě obšité, aby se netřepily. Očička a zobák jsou z filcu a místo křidýlek má šňůrky s uzlíkama a stužky ušité do ok pro trénování jemné motoriky. Je vyplněna dutým vláknem s vloženým pískátkem.  Nahoře má šňůrku pro zavěšení. (za 10kč můžu dodat i plastový kroužek na zavěšení)

Na přání ušiju v jiné barvě, může být větší či menší, chrastit, šustit...Cokoliv si Vaše dítko bude přát:-)

Výška cca 22cm (bez šňůrky a klipu), šířka cca 18cm v nejširším místě.

Praní doporučuju nejlépe ruční, ale nevadí jí ani praní v pračce na 30 stupňů a jemný program. Použijte jemný prací prostředek. Ždímání nastavte na co nejmenší otáčky a nepoužívejte aviváž.

Když jsem byla malá, zachránili jsme malou sovičku puštíka, která vypadla z hnízda. Dali jsme jí jméno Evička. Několik let jsme ji "piplali" až si našla sama cestu na svobodu. Proklovala ve ven z voliéry a uletěla. Ještě jednou se na nás příletěla podívat a už jsme ji víckrát neviděli. Dodnes na ni vzpomínám a proto chci, aby toto roztomilé zvířátko poznala i moje maličká holčička Terezka. První sovičku měla celou z bavlny, ale když jsem objevila tento úžasný materiál "minky", neodolala jsem a ušila jsem jí nového sovičkového mazlíčka.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.11.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Ecl.ectic
Katalogové č.: 4966422
Vloženo: 22.3.2014
Menu
--