Domů Prodané zboží prodejce mar.sela PLENKOVNÍK č. 2

❤ ❤ ❤ NOVINKA ❤ ❤ ❤ Milé maminky, víme, jak je pro Vás důležitá péče o Vaše nejmilovanejší drobečky. Navrhli jsme a ušili pro Vás jedinečný PLENKOVNÍK.

Plenkovník je nepostradatelný pomocník při každodenní péči. Do plenkovníku vložíte papírové či látkové pleny, vlčené ubrousky, přebalovací podložku, krém na zadeček, lžičku, náhradní body ... ?

Je zhotovený z kvalitních bavlněných látek. Zadní část je vyztužená, aby držela tvar. Pohodlné zapínání na gumičku a knoflík zajistí rychlé a praktické rozložení.

Vnitřek plenkovníku obsahuje 4 praktické kapsy. 2 kapsy na zip (rozměry: 26,5 x 13,5 cm), 1 obsahuje otvor na vlčené ubrousky, aby byly vždy po ruce (rozměr otvoru: 10,5 x 7,5 cm). Další 2 kapsy jsou na plenky a přebalovací podložku (rozměry: 26,5 x 15 cm). Všité ucho na hřbetu plenkovníku zajistí snadný přenos.

Doporučujeme prát na 30 max 40 stupňů, možné žehlit na bavlnu.

Mějte vždy po ruce vše, co je třeba. Vyberte si z našich designových, barevných variant, které rozzáří každodenní péči, pohodlná a praktická manipulace je samozřejmostí !

Lze u nás zakoupit i obal na očkovací průkaz ve stejné barevnosti 

Barvy:
Styl:
městský
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
444 Kč
Prodáno 28.9.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: mar.sela
Katalogové č.: 8375747
Vloženo: 20.3.2017
Menu
--