Domů Prodané zboží prodejce indívo Pleťový balzám ? růže Otto ? granátové jablko (30ml balení)

Šlehaný balzám s růží Otto a granátovým jablkem se hodí pro  citlivou, suchou a zralou pleť. Extrakt z granátového jablka má hydratační účinek, navrací pleti pružnost a vypíná ji. Balzám má velmi jemnou konzistenci, poměrně rychle se vstřebává a stačí ho nanášet opravdu málo.
Vůně je sladká květová, typicky růžová s medovým nádechem a zelenými podtóny.

Neobsahuje vodu, proto získáte 100% koncentrovaný produkt.

Charakteristika jednotlivých složek:

Bambucké máslo se získává z ořechů posvátného afrického stromu Shea, přezdívaného Strom života. Po staletí ho  Africké ženy používají k péči o namáhanou pokožku vystavenou ostrému slunci. Jedná se o velmi jemný tuk, který se svými vlastnostmi podobá kožnímu mazu. Pokožku výrazně zjemňuje, obnovuje její elasticitu, pružnost a podporuje vývoj zdravé tkáně. Pokožku chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí, částečně před slunečním zářením a mrazem, zvyšuje odolnost kůže proti infekcím a chorobám. Pomáhá při léčbě ekzémů, neurodermatitidy aj.

Kakaové máslo se díky obsahu aminokyselin používá jako stabilizátor proti oxidaci. Je vhodné především pro citlivou, suchou a zralou pokožku. Pokožku výrazně zjemňuje. Je nedráždivé, pečující.

Olej z jader andské růže je jemný, na nenasycené mastné kyseliny bohatý olej. Patří mezi oleje, které účinně bojují proti vráskám, zpomaluje stárnutí pleti. Jeho pravidelné a dlouhodobé používání prokazatelně zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky. Vhodný pro suchou, citlivou, šupinatou a svědivou pokožku. Vhodný k ošetřování hyperpigmentace, a také jizev po chirurgických zákrocích. Reguluje produkci tukových žláz, tudíž se používá i při akné. Uklidňuje a regeneruje. Dobře se vstřebává.

Jojobový olej je vhodný pro jakýkoliv typ pokožky, zejména pro suchou citlivou. Dobře se roztírá a nezanechává lesk na pokožce, ale naopak, hedvábný mat. Obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínů, které velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zjemňuje, vyhlazuje drobné vrásky. Reguluje vlhkost pokožky. Svými vlastnostmi se jedná o tekutý vosk.

Makadamiový olej (z ořechů macadamia) přirozeně vyživuje pokožku, protože je svým složením velmi podobný kožnímu mazu. Má regenerační účinky, podporuje schopnost přirozené hydratace kůže zevnitř, a tak ji napomáhá udržovat pružnou, vláčnou a elastickou. Má vysoký obsah vitamínu E, proto funguje jako přírodní antioxidant chránící buňky. Pomáhá při stárnutí pleti.

Olej z pšeničných klíčků působí jako přírodní antioxidant, je účinně regenerační a výživný. Zjemňuje suchou a unavenou pleť a pomáhá předcházet předčasnému stárnutí. Optimalizuje přirozené funkce pokožky. Při alergii na obilniny doporučujeme provézt zkoušku citlivosti. (Vzorky jsou již také na v nabídce). Nicméně, obsah tohoto oleje v balzámu je nízký.

100% esenciální olej růže Otto patří k nejvzácnějším a nejluxusnějším olejům. Je vhodný pro všechnytypy pleti, zejména však pro suchou, citlivou, zralou a podrážděnou pleť. Působí antibakteriálně a antisepticky. Hamonizuje, pomáhá při nespavosti a nevolnostech. Pomáhá při ženských obtížích, silné menstruaci, PMS, přechodu či při zármutku a depresivních stavech.

Co2 extrakt z granátového jablka působí jako silný antioxidant, stimuluje mechanismy pro obnovování pokožky a tím podporuje její regeneraci. Zlepšuje pružnost pleti, vypíná ji, zklidňuje. Je vhodný pro suchou, podrážděnou a popraskanou pokožku. Má hydratační účinek, neucpává póry. Dostupná literatura také uvádí, že má chemoprotektivní účinky.

Co2 extrakt z rozmarýnu má silné antioxidační vlastnosti, proto přidáváme nejen do balzámů. Zpomaluje totiž oxidaci použitých olejů. Působí antimikrobiálně, protizánětlivě. Nejen, že pomáhá prodloužit trvanlivost, ale také má při nízké koncentraci příznivý vliv na pleť.

100% esenciální olej rozmarýn všestranně posiluje organismus, zlepšuje koncentraci, ale my jsme ho přidali kapku pro tu jiskřičku, kterou balzámu dodal. Pokud ho třeba nemáte rádi, nezoufejte, není v něm znát, ale celkově vůni prospěl, udělal ji lehce svěží.

TYP PLETI: citlivá, suchá či zralá.

Složení: organické bambucké máslo, mandlový olej LZS*, olej z ořechů makadamia LZS, olej z jader andské růže LZS, jojobový olej LZS, olej z pšeničných klíčků LZS, organické kakaové máslo, 100% esenciální olej růže Otto, Co2 extrakt z granátového jablka, CO2 extrakt z rozmarýnu (antioxidant), 100% esenciální olej rozmarýn.

Balzám neobsahuje glycerin, palmový olej, produkty z ropy, chemické konzervační látky, barviva, UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

Objem dózy: 30ml (bílá dvouplášťová dóza dočasně s papírovou etiketou + obecná etiketa "Přírodní kosmetika")

Naše balzámy mají až rok trvanlivost při dodržení základních hygienických pravidel bez výrazného kolísání teplot. Pokud ho budete uchovávat v lednici, vydrží ještě déle. Bude trochu tužší, také Vám může připadat, že po vyjmutí z lednice méně voní, ale to pomine při jeho zahřátí a roztání v dlaních.

Na ilustrativní fotografii se balzám nalévá ještě dřív, než se konečně vyšlehá a trochu ztuhne. Nejedná se tedy o pleťové mléko, ale šlehaný balzám jemné konzistence.

Barvy:
Určení:
ženy
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.8.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6615025
Vloženo: 18.6.2012
Menu
--