Domů Prodané zboží prodejce indívo ? Luxusní balzám s Růží De Mai Absolue ? 50ml

Regenerační a zklidňující, jemně našlehaný pleťový a tělový balzám připravený z organického bambuckého a kakaového másla, oleje z jader andské růže, jojobového oleje, oleje z ořechů makadamia, oleje z pšeničných klíčků a 100% esenciálního oleje Růže De Mai, působí proti předčasnému stárnutí pleti. Je účinný při léčbě couperose (červené žilky), jizev a akné.

Bambucké máslo se získává z ořechů posvátného afrického stromu Shea, přezdívaného Strom života. Africké ženy jeho zralé ořechy v savanách sbírají a tradičním způsobem dále zpracovávají. Suší je na slunci, praží a nakonec ručně hnětou, dokud nevznikne hmota máslové konzistence. Po staletí ho  používají k péči o namáhanou pokožku vystavenou ostrému slunci.

Bambucké máslo představuje tu nejlepší péči o pleť a pokožku celého těla, protože se svými vlastnostmi velmi podobá kůži. Proniká hluboko do spodních vrstev pokožky, vytváří na ni ochranný film, přitom nezanáší póry a ji nechává volně dýchat. Je velmi v hodné v péči o citlivou dětskou pokožku! Jeho zjemňující, regenerační a vyživující vlastnosti prospívají suché a citlivé pokožce, účinně bojují s vráskami, vrací pokožce elasticitu a pevnost. Chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí, před slunečním zářením (má přirozený UV filtr), mrazem, zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Pomáhá při léčbě ekzémů, lupénky, drobných popálenin. Používá se také po slunění. Eliminuje tvorbu strií.

Kakaové máslo se díky obsahu aminokyselin používá jako stabilizátor proti oxidaci. Je vhodné především pro citlivou, suchou a zralou pokožku. Pokožku výrazně zjemňuje.

Olej z jader andské růže je jemný, na nenasycené mastné kyseliny bohatý olej. Dobře se roztírá i vstřebává. Vhodný pro suchou, šupinatou a svědivou pokožku. Vhodný k ošetřování hyperpigmentací a také jizev po chirurgických zákrocích. Reguluje produkci tukových žláz, tudíž se používá i při akné. Uklidňuje a regeneruje. Jeho pravidelné a dlouhodobé používání prokazatelně zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky.

Jojobový olej je vhhodný pro jakýkoliv typ pokožky, zejména pro suchou citlivou a aknózní pleť. Dobře se roztírá a nezanechává lesk na pokožce, ale naopak hedvábný mat. Obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínů, které velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zjemňuje, vyhlazuje drobné vrásky. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4.

Olej z ořechů macadamia má skvělé regenerační účinky, podporuje schopnost přirozené hydratace kůže zevnitř a tak napomáhá udržovat ji pružnou, vláčnou a elastickou.

Olej z pšeničných klíčků působí jako přírodní antioxidant, je účinně regenerační a výživný. Zjemňuje suchou a unavenou pleť a pomáhá předcházet předčasnému stárnutí.

100% esenciální olej Růže De Mai Absolue má regenerační a tonizační účinky. Vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro suchou a zralou pokožku. Působí velmi příznivě na dělohu, zejména pokud děloha ztrácí tonus. Používá se k regulaci menstruačního cyklu, zmírňuje krvácení. Dále pak působí antidepresivně, pomáhá při psychických problémech spojených s ženskou sexualitou nebo reprodukčním cyklem. Harmonizuje, uklidňuje. Působí jako afrodiziakum. Úžasně voní.

Vhodné pro všechny typy pleti, suchá, zralá.

Složení: organické bambucké máslo, organické kakaové máslo, olej z jader andské růže lisovaný za studena, jojobový olej z prvního lisu za studena, olej z ořechů makadamia lisovaný za studena, olej z pšeničných líčků lisovaný za studena, 100% esenciální olej Růže De Mai Absolue.

Balzám neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

Objem dózy: 50ml

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.12.2014
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 2809731
Vloženo: 18.6.2012
Menu
--