Domů Prodané zboží prodejce indívo Pleťový balzám ? slaměnka ? (30ml balení)

Do máslové textury našlehaný balzám s velmi vzácnou slaměnkou obohacený o cenný olej z pupaky a extrakt z třezalky tečkované. Balzám je díky svému jedinečnému složení vhodný pro osoby s citlivou a problematickou pokožkou. Je vhodný k regeneraci zacelených ran, jizev, mírnějších popálenin a akné.

Bambucké máslo představuje tu nejlepší péči o pleť a pokožku celého těla, protože se svými vlastnostmi velmi podobá kůži. Proniká hluboko do spodních vrstev pokožky, vytváří na ni ochranný film, přitom nezanáší póry a ji nechává volně dýchat. Je velmi v hodné v péči o citlivou dětskou pokožku! Jeho zjemňující, regenerační a vyživující vlastnosti prospívají suché a citlivé pokožce, účinně bojují s vráskami, vrací pokožce elasticitu a pevnost. Chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí, před slunečním zářením (má přirozený UV filtr), mrazem, zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Pomáhá při léčbě ekzémů, lupénky, drobných popálenin. Používá se také po slunění. Eliminuje tvorbu strií.

Kakaové máslo se díky obsahu aminokyselin používá jako stabilizátor proti oxidaci. Je vhodné především pro citlivou, suchou a zralou pokožku. Pokožku výrazně zjemňuje.

Pupalkový olej zklidňuje pleť. Má velice příznivý vliv na citlivou, podrážděnou, popálenou (například slunečním zářením) a zánětlivou pokožku. Doporučuje se pro ošetřování pleti postižené lupénkou, neurodermatitidou a ekzémy.

Olej z pšeničných klíčků působí jako přírodní antioxidant, je účinně regenerační a výživný. Zjemňuje suchou a unavenou pleť a pomáhá předcházet předčasnému stárnutí.

Jojobový olej z prvního lisu za studena obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínů, které velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zjemňuje, vyhlazuje drobné vrásky.

Olej z ořechů macadamia má skvělé regenerační účinky, podporuje schopnost přirozené hydratace kůže zevnitř, a tak napomáhá udržovat ji pružnou, vláčnou a elastickou.

Slunečnicový olej dodává pokožce drahocenný vitamin E, prohřívá ji, regeneruje a zjemňuje pokožku.

Třezalka tečkovaná je vynikající pro ošetření všech typů pokožky, nejvhodnější je pro suchou, citlivou a zánětlivou pleť. Podporuje regeneraci pleti, aktivuje procesy látkové výměny, má silné protizánětlivé účinky, zjemňuje a zvláčňuje. Velmi účinná při regeneraci tkáně na těžce se hojící rány, bércové vředy a záněty žil, podporuje epitelizaci pokožky.

Slaměnka imortelka má vysoce regenerační schopnosti, obnovuje strukturu a vitalitu pleti. Zlepšuje pevnost krevních vlásečnic zejména díky obsahu vitamínu K. Slaměnka se také používá při některých formách suchých ekzémů, lupénky, neurodermatitidy.

Složení: organické bambucké máslo ECOCERT, organické kakaové máslo, pupalkový olej lisovaný za studena, jojobový olej lisovaný z prvního lisu za studena, olej z pšeničných klíčků lisovaný za studena, slunečnicový olej lisovaný za studena, olej z ořechů makadamia lisovaný za studena, macerát třezalky tečkované, 100% exkluzivní esenciální olej slaměnka imortelka.

Balzám má hřejivou letní vůni připomínající bylinky a čerstvé seno.

Vhodný pro osoby s citlivou pokožkou, suchou pokožkou, aknózní pletí, je samozřejmě vhodný i pro normální pleť.

Balzám neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu.

BALZÁM JE VHODNÝ PRO VEGANY.

Objem dózy: 30ml

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.7.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6731721
Vloženo: 31.7.2013
Menu
--