Domů Prodané zboží prodejce indívo Pleťový olej s levandulí Maillette, 60ml

Pleťový olej z jojobového, mandlového a makadamiového oleje s jedním z nejjemnějších esenciálních olejů z levandule dodá Vaší pleti potřebnou výživu a péči. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Literatura o obsažených ingrediencích uvádí:

Jojobový olej je vhodný pro jakýkoliv typ pokožky, zejména pro suchou citlivou a aknózní pleť. Dobře se roztírá a nezanechává lesk na pokožce, ale naopak hedvábný mat. Obsahuje velké množství pěstících a výživných látek, minerálů a vitamínů, které velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Pleť regeneruje, hydratuje, zjemňuje, vyhlazuje drobné vrásky. Má přirozený ochranný UV-filtr 3 až 4.

Olej z ořechů macadamia má skvělé regenerační účinky, podporuje schopnost přirozené hydratace kůže zevnitř a tak napomáhá udržovat ji pružnou, vláčnou a elastickou. Má vysoký obsah vitamínu E, který přispívá k ochraně buňek před oxidativním stresem.

Mandlový olej se získává ze sladkých mandlí a jedná se o velmi jemný olej bohatý na celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se též po staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Obsahuje vitamíny, zejména vitamín E, minerální látky a nenasycené mastné kyseliny. Je vhodný pro každý typ pleti, zejména pro suchou, citlivou, slunečním zářením poškozenou pokožku. Používaný je také  na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Redukuje hloubku vrásek. Nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Vhodný k ošetření popálenin, ekzémů, lupénky, akné a hrubé kůže. Pokožce dodává  přirozenou hebkost a vláčnost. Má hojné využití v dětské kosmetice. 

100% esenciální olej levandule (Lavandula angustifolia) pomáhá při nejrůznějších kožních problémech, jako jsou akné, drobná poranění či ekzémy. Chrání pokožku před množením mikroorganismů. Levandule se používá při masážích při revmatických bolestech, pro uvolnění a relaxaci svalů, též při migrénách. Je vhodná i pro nastávající maminky a děti. O levanduli se říká, že na duši nám dopřeje pocit bezpečí, klidu a jistoty. Obnovuje psychickou rovnováhu.

Složení: Mandlový olej LZS, makadamiový olej LZS, jojobový olej LZS, 100% esenciální olej levandule. *lisovaný za studena

Objem: 60ml

Produkt neobsahuje glycerin, produkty z ropy, chemické konzervační látky, chemická barviva, chemické UV filtry, silikony, syntetické vitamíny ani vodu. Vhodný pro vegany.

Olej dodáváme v lahvičce disponující šroubovacím uzávěrem, který je odklápěcí a má malý otvor pro přesné a snadné dávkování. Opatřeno papírovou a nalepovací etiketou. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost je 5 měsíců.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
,
pleťové masky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.7.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 4037544
Vloženo: 30.6.2013
Menu
--