Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Podmořský svět...(lodolit) prsten

Autorský cínový prsten s velmi zajímavým kamenem -lodolitem, jedná se o křišťál s inkluzemi ( chlorit, kalcit, nebo železo) připomínajícími mikrosvět uvnitř kamene...

Velikost lodolitu je 1,7 x 1,6cm, barva je čirá s růžovými, fialovými s šedými inkluzemi uvnitř. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 16,5 do 19mm, šíře prstence je 5mm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 9gramů.

Lodolit je křišťál s inkluzemi baheného typu. Tyto inkluze jsou většinou tvořeny chlority, železem a kalcitu. Doluje se na jediném místě na světě - v Minas Gerais v Brazílii. Je to mocný čistič a používá se při čištění aury. Velmi účinně odstraňuje negativní energie.Pomáhá se při uskutečnění vlastních snů. Zvyšuje spirituální energii a pomáhá při komunikaci s vyšší inteligencí vyšším vědomím. Kámen je ztělesněním andělské energie mocné a přizpůsobivé. Tato energie nám umožňuje nahlédnout do vlastního nitra a objevit svou podstatu, přičemž zlepšuje naše telepatické schopnosti a mimo smyslové vnímání. Používá se také na šamanské putování. Meditace s tímto kamenem přináší transformaci na mnoha úrovních.Podporuje duchovní růst. Je to kámen se silnou, ale nenásilnou léčivou energií "léčebný kámen", který spouští energetické přesuny v organismu. Eliminuje toxické látky. Snižuje fyzickou bolest.
+


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
cín
,
drát
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.2.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 10327245
Vloženo: 15.2.2019
Menu
--