Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Podmořský svět...(lodolit) prsten

Autorský prsten s velmi zajímavým kamenem - lodolitem, jedná se o křišťál s inkluzemi ( chlorit, kalcit, nebo železo) připomínajícími mikrosvět uvnitř kamene...


Velikost kamene 2,8 x 1,6cm. Je zasazen v cínu, zdoben cínem, cínovaným drátem a kuličkami cínu. Barva kamene je čirá, uvnitř jsou inkluze vínové a šedé barvy. Prstenec je z cínovaného kovu, velikost je nastavitelná od 17 do 19mm, šíře prstence je 0,6cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 11 gramů. Bezolovnatý cín, mosaz, obec. kov.


Prsten je originál s velmi krásným kamenem.

 

Lodolit je křišťál s inkluzemi baheného typu. Tyto inkluze jsou většinou tvořeny chlority, železem a kalcitem. Doluje se na jediném místě na světě - v Minas Gerais v Brazílii. Je to mocný čistič a používá se při čištění aury. Velmi účinně odstraňuje negativní energie.Pomáhá se při uskutečnění vlastních snů. Zvyšuje spirituální energii a pomáhá při komunikaci s vyšší inteligencí vyšším vědomím. Kámen je ztělesněním andělské energie mocné a přizpůsobivé.  Používá se také na šamanské putování.


Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Velikost:
57
,
58
,
59
,
univerzální
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.3.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 14539969
Vloženo: 25.2.2024
Menu
--