Domů Prodané zboží prodejce HanaA Pohádka se jménem dle přání

 

Pohádka o tom, jak šli skřítci mamince pro koření do bramboráků.

K vytvoření těchto herbářových pohádek mě přivedli moji dva synové. Hodně chodíme do přírody a napadlo mě udělat pro ně zábavný herbář. A tak jsme o minulých prázdninách sesbírali, vylisovali a společně nalepili texty pohádky, kterou jsem vymyslela s jejich jmény ( to se jim neskonale líbilo, že to jsou oni ), stejně jako se jim líbilo to, že si sami nalepili bylinky . Je to už rok, a stále si na herbáře někdy  vzpomenou a chtějí je číst.

Pro Vás nabízím přepsání textů pohádky se jmény právě těch vašich miláčků ( lze doplnit i jména jednoho či více děti ). Po přepsání Vám zašlu pohádku emalem a Vy již můžete s dětmi tvořit, vystříhat si jednotlivé odstavce, budete potřebovat 9 čtvrtek velikosti A5, a příslušné bylinky. Texty jsou vymyšleny o bylinkách tak, aby odpovídali realitě, takže se děti zároveň o přírodě něco naučí. Pokud všechny bylinky nemáte v okolí, můžete obrázek namalovat či vytisknout z internetu a nalepit papírový. Který sice nebude voňavý,ale pro děti to bude stejně pořádné dobrodružství

Pohádkový příběh je o tom, jak skřítci potkávají různé bylinky a hledají majoránku, až ji nakonec najdou a mamince do bramboráků přinesou.

Na každé stránce herbáře je setkání s jinou rostlinkou, která se na tu stránku nalepí, nakreslí, vystříhne...

Barvy:
prodejní cena
33 Kč
Prodáno 19.1.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: HanaA
Katalogové č.: 2884241
Vloženo: 19.7.2012
Menu
--