Domů Prodané zboží prodejce ZH ...s láskou... Pohanková matrace 80x40cm, prošev s vatelínem

Tato pohanková matrace je velmi vhodná pro rodiče, kteří chtějí u děťátka střídat strany matrace (měkčí s vatelínem) a (nahřívací, masážní a pevnější - pohanka), matrace si stále uchovává ducha přírodniny, jen je malinko komfortnější díky vatelínu.

Pohanková matrace ze 100% bavlny (výběr motivu látky je na Vás) a vatelínu. Matrace je tak na jedné straně kde je vatelín měkčí a z druhé strany kde je pohanka masážní.

Pohanková matrace je velmi vhodný produkt do závěsných postýlek, Hacky, textilní kolébky, atd., z jedné strany jsou pohankové slupky a z druhé strany molitan, povlak tvoří 100% bavlna. Matrace viz foto.

Děťátko se díky této matraci tolik neprověšuje  a i tak je zachován tzv. kočičí hřbet a navoruje tak maminčino břišní stěnu.

Matrace je ručně plněná, výška do 3cm. Rozměr 80x40cm, rohy kulaté nebo špičaté - prosím uveďte do zprávy při objednávce.

Pohankové slupky lze nahřívat žehličkou, na radiátoru, na kachlových kamnech, nebo na slunci, můžete tak miminku zpříjemnit pelíšek :-). Pohankové slupky jsou poddajné a mají micromasážní účinky, navíc navozují tzv. bílý šum, který miminka uklidňuje. Nenahřívat ze strany kde je molitan či vatelín!

Tuto matraci nelze nahřívat v mikrovlnné troubě, ani chladit v mrazáku!

Pohankovou matraci Vám ušiji na zakázku dle výběru bavlny, jedna strana bude bílá 100% bavlna a druhá strana dle Vašeho výběru viz foto s látkami.

Máte -li zájem i o pratelný potah, který zvyšuje životnost matrace, zakoupíte ho v mé nabídce zde 

Tvořím z přírodních materiálů, u každého výrobku doporučuji přikoupit zip na případné opakované plnění a také doplňkový materiál. Jelikož plním přírodninami, jejich objem závisí na délce a intenzitě používání výrobku, je tedy nutné po nějaké /u každého jiné/ době nutné doplnit obsah, nebo jej obnovit. Berte to prosím na vědomí :-) , děkuji.

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.6.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZH ...s láskou...
Katalogové č.: 7088231
Vloženo: 2.2.2016
Menu
--