Domů Prodané zboží prodejce ZH ...s láskou... Pohanková matrace do Hacky 40*80cm sloni

Pohanková matrace = přepychové spaní, tato matrace má dvě strany, hřejivou a klasickou, možno využít jak na teplé tak také otočením na chladnější měsíce.

Pohanková matrace je produkt na přání, rozměr 40*80cm, možno i jiný tvar či barvu -rohy možno kulaté i špičaté, zkrátka jak si vysníte.

Pohanka má micromasážní účinky a lze i nahřívat na slunci, nebo na radiátorech. Pomáhá proti proleženinám, jelikož dobře rozkládá váhu dětského tělíčka, podporuje tak svým jemným masážním účinkem kvalitní spánek.

Potah (sypek ) 100% bavlna - bílá bavlna  -klasická chladivá se zdravotním atestem + bavlna růžová se slony, též se zdravotním atestem - bavlna je hřejivá - má jemně počesaný chloupek a nechladí tedy jako klasické bavlny.

Plněno pohankovými slupkami, hmotnost cca 900g, pohází z mlýna z české produkce.

K matraci Vám ráda ušiji na žádost i bavlněný pratelný potah, nebo prostěradlo :-)

Matraci Vám ráda ušiji i do kočárku, nebo postýlky, stačí si napsat :-)

Výška matrace cca 3cm, rozměr 40x80cm, matrace je šita do tvaru harmoniky, rozměr je o malinko širší a po vložení do kapsy, či závěsu na postýlce se ,,zavine,, do požadovaného rozměru :-) není tvrdá a netlačí, velice pohodlné jak pro dítě, tak i pro dospělé :-)

Vlastní návrh, ruční plnění :-)

Uvedená cena je za 1ks pohankové matrace - kombinace bílá bavlna+ bavlna růžová se slony.Tvořím z přírodních materiálů, u každého výrobku doporučuji přikoupit zip na případné opakované plnění a také doplňkový materiál. Jelikož plním přírodninami, jejich objem závisí na délce a intenzitě používání výrobku, je tedy nutné po nějaké /u každého jiné/ době nutné doplnit obsah, nebo jej obnovit. Berte to prosím na vědomí :-) , děkuji.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.6.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZH ...s láskou...
Katalogové č.: 6135173
Vloženo: 14.3.2015
Menu
--