Domů Prodané zboží prodejce ZH ...s láskou... Pohanková matrace do kočárku, Hacky,kolébky,košíku

Pohanková matrace ze 100% bavlny (výběr motivu látky je na Vás)

Pohanková matrace je velmi vhodný produkt do závěsných postýlek, Hacky, textilní kolébky, atd.

Děťátko se díky této matraci tolik neprověšuje  a i tak je zachován tzv. kočičí hřbet a navozuje tak maminčino břišní stěnu.

Matrace je ručně plněná, výška do 3cm. Rozměr 40x80cm

Pohankové slupky lze nahřívat žehličkou, na radiátoru, na kachlových kamnech, nebo na slunci, můžete tak miminku zpříjemnit pelíšek :-). Pohankové slupky jsou poddajné a mají micromasážní účinky, navíc navozují tzv. bílý šum, který miminka uklidňuje.

Pohankovou matraci Vám ušiji na zakázku dle výběru bavlny, jedna strana bude bílá 100% bavlna a druhá strana dle Vašeho výběru viz foto s látkami. Máte -li zájem i o pratelný potah, který zvyšuje životnost matrace, zakoupíte ho v mé nabídce - látky opět dle výběru.

Tvořím z přírodních materiálů, u každého výrobku doporučuji přikoupit zip na případné opakované plnění a také doplňkový materiál. Jelikož plním přírodninami, jejich objem závisí na délce a intenzitě používání výrobku, je tedy nutné po nějaké /u každého jiné/ době nutné doplnit obsah, nebo jej obnovit. Berte to prosím na vědomí :-) , děkuji.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
přírodní
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.3.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZH ...s láskou...
Katalogové č.: 7873687
Vloženo: 18.10.2016
Menu
--