Domů Prodané zboží prodejce ZH ...s láskou... Pohanková matrace/podložka 120*160cm sloni

Nový, vylepšený střih :-) díky zpětným vazbám.

Pohanková podložka 120 x 160 cm do dětské postýlky, nebo jako podložka pro dospělého či pro mimi na hraní, opakovaně plnitelná - barva zipu dle výběru: holka/kluk/neutrál

Tato zdravá matrace je plněna kvalitně čištěnými pohankovými slupkami z českého zemědělství. Pohanková výplň má příjemný šelest, který působí uklidňujícím účinkem a umí se přizpůsobit jakémukoliv tvaru. Má výborné mikromasážní účinky a umožňuje nahřátí na slunci, na radiátorech - slupky udržují teplo a příjemně nahřejí vaše tělíčko.

Pohanková podložka je určena nejenom do dětské postýlky, ale také na židle, sedačky či lavičky. Je určena pro spánek, relaxaci a odpočinek.

Na tuto podložku lze použít jakékoliv napínací prostěradlo o podobných rozměrech , mohu Vám na přání k podložce ušít i pratelný potah :-), nebo ji doplnit spodní vrstvou molitanu pro větší pohodlí - na žádost (zakázku). Výška cca 3cm. Sypek je ušit ze 100%bavlny se zdravotním atestem a pohankové slupky pochází z českého zemědělství. Plněno ručně.

Hmotnost pohankových slupek ve výplni je cca 4,5 kg.

Chcete -li matraci vyšší a tvrdší, napište mi to prosím do zprávy,  (pro vyšší výplň je jiný střih - musím to vědět dopředu :-) nutno rovnou přikoupit 0,5kg - 1kg pohanky z nabídky a já Vám podložku více vyplním. Tak jak je šitá je pohodlná - není tvrdá :-). Též mohu na žádost matraci opatřit zipem pro opakované plnění.

K matraci Vám na žádost mohu ušít i prostěradlo, nebo pratelný potah.

Můžete si vybrat ze dvou střihů - starý střih - harmonika, nový střih pevné rozměry :-)

 Cena za 1ks - šedá se slony v kombinaci s bílou druhou stranou, 100%bavlna, skladem 1ks

Barvy:
Styl:
přírodní
Materiál - textil:
bavlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.7.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZH ...s láskou...
Katalogové č.: 5966759
Vloženo: 28.1.2015
Menu
--