Domů Prodané zboží prodejce RICHVALSKY MANUFACTURING POLLY ? Geometrický háček ? Medvěd

Kolekce 3D obrazů silových zvířat POLLY vznikla pod rukama novodobých řemeslníků na nefalšované moravské 3D tiskařské farmě v srdci Slovácka.

Samotné sestavení není nijak složité a obejde se bez nářadí. Součástí balení je návod a samolepicí body, kterými je zvíře uchyceno na zeď. Zvíře umíme dodat v černé, bílé, dekoru dřeva a na přání i v jiných odstínech.

Designový kousek z kolekce POLLY je inspirující dekorace do bytu i kanceláře. Dokonalý dárek ke každé příležitosti.

M E D V Ě D

SÍLA - ODVAHA - DŮVĚRA

Medvěd je nositelem síly, odvahy a důvěry. Je inspirací pro všechny, kteří se potřebují postavit na vlastní nohy. Je mocným léčitelem, který nabádá k odpočinku, a to ideálně v obklopení zeleně a přírody. 

Medvěd je zdrojem podpory ve složitých dobách. Poskytuje zázemí, odvahu a stabilní základ. Jeho přítomnost vyvolává respekt. Jeho síla motivuje k tomu vyjít ze světa šedých stínů a beze strachu se ujmout vůdčí role ve vašem životě.

Zvířata jsou inspirací pro člověka od pradávna. Mnoho kultur vycítilo jejich sílu a přijalo je za své ochránce. Každé zvíře má svou sílu a potenciál v jiné vlastnosti, ovšem jedno mají společné - jejich úkolem je udržovat v nás sílu, motivaci, energii a propojení s přírodou. 
Dalším produktem z řady Polly jsou originální interiérové 3D háčky. Můžou sloužit jako dekorace, věšák nebo třeba úchytka na nábytek. Jsou vyrobeny z materiálu PLA pomocí 3D tisku. Uchycení je velice jednoduché, stačí háček přilepit pomocí oboustranné lepicí pásky (vhodná je třeba samolepka 3M, která je součástí balení) na zvolené místo.
Geometrické silové zvíře je vhodné jako designový kousek do kanceláře nebo bytu, či jako dárek k různým příležitostem. Dárek, který potěší nejen oko ale i duši.
Kolekce 3D háčků silových zvířat POLLY vznikla stejně tak jako interiérové obrazy Polly pod rukama novodobých řemeslníků na nefalšované moravské 3D tiskařské farmě v srdci Slovácka.

Barvy:
prodejní cena
69 Kč
Prodáno 5.9.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: RICHVALSKY MANUFACTURING
Katalogové č.: 13231727
Vloženo: 19.3.2022
Menu
--