Domů Prodané zboží prodejce Lisse Polštář plněný pohankou - holubičky v béžové

Krásný a stylový dárek hodící se do každé ložnice. 

Pohankový polštářek o rozměrů cca 18 * 24 cm.

Polštářek se skládá z pratelného povlaku ze 100% české bavlny a vnitřního nepratelného polštářku s pohankovými slupkami.

100% bavlna, cca 220 g bio pohanky.

Účinky pohankových slupek

Pohankové slupky velice dobře akumulují teplo - můžete je nahřát na sluníčku, v troubě nebo na topení. Polštářek vydrží dlouho teplý. Naakumulované teplo využít při bolestech břicha, menstruačních bolestech, bolestech hlavy, nespavosti, při zablokování páteře, krku. Teplo z pohankových slupek přináší úlevu při dně, revmatických bolestech končetin a kloubů, předchází tvorbě křečových žil, tlumí bolesti při onemocnění dutin. Slupky svou mikromasážní činnosti uvolňují ztuhlé svaly, krásně šustí a mají relaxační a terapeutické účinky.

Nachlazené slupky naopak pomáhají snížit horečku, ulevit od spálenin, tlumí bolesti při štípnutí hmyzem nebo při bolestech zubů.

U žen v období menstruace, působí i antidepresivně. Slupky pomáhají k zlepšení nespavosti a vnitřního neklidu.

 Výhody pohankových slupek: polštářek je vhodný pro každodenní použití, velmi dobře se přizpůsobí tvaru vašeho těla, neztrácí objem, akumulované teplo udrží až po dobu 2 hodin, je 100% přírodní.

Po dvou letech se doporučuje pohanková výplň vyměnit!

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
,
starobylý
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
190 Kč
Prodáno 12.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Lisse
Katalogové č.: 11985937
Vloženo: 22.11.2020
Menu
--